Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισορροπία στον Β' όμιλο

Ισορροπία στον Β' όμιλο
Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 - 15:45

Στο παρελθόν ανήκει η πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αφρικα και σήμερα θα ασχοληθούμε με τα δύο αμφίρροπα ματς της δεύτερης ημέρας του Β’ ομίλου.

Απόλυτη ισορροπία σε αυτόν, ύστερα από τα ματς της πρεμιέρας, όπου είδαμε δύο ισοπαλίες και μάλιστα, με το ίδιο σκορ, 1-1. Η Τυνησία δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε για δέκα λεπτά το προβάδισμά της απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι, ενώ ούτε η Ζάμπια έκανε την έκπληξη με το Κονγκό.

Για τους Τυνήσιους και το κατά πόσο μπορούν να προκριθούν από αυτόν τον όμιλο, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι. Έχουν ένα σημαντικό αήττητο σερί από τα προκριματικά και τα φιλικά που προηγήθηκαν της τελικής φάσης, σε αυτή, ωστόσο, δεν μπήκαν… πειστικά.

Η Ζάμπια θα αντέξει, τουλάχιστον, στο πρώτο 45λεπτο και στο συγκεκριμένο ματς παίζουμε το «Χ» στο ημίχρονο. Οι Κονγκολέζοι είναι το... μίνι φαβορί στο έτερο ζευγάρι κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, μένει να το αποδείξουν και εντός γηπέδου.

Ο σταρ Μποκανί ψάχνει το πρώτο του γκολ στο τουρνουά και καλείται να... τραβήξει κουπί για την ομάδα του. Δεν θα γίνει έκπληξη στο συγκεκριμένο ζευγάρι, οπότε, για ασφάλεια, παίζουμε με κάλυψη (Χ2) την τυπικά φιλοξενούμενη.

Κλείνουμε τη βασική μας πρόταση με το πολύ σημαντικό ματς στον ιταλικό Νότο ανάμεσα σε Νάπολι και Ουντινέζε. Έχουν ψυχολογία οι «παρτενοπέι» μετά το «διπλό» στη Λάτσιο, που τους έφερε στην πρώτη τριάδα της Serie A.

Στον αντίποδα, οι «ζέβρες» αγνοούν τη νίκη από τις αρχές Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να έχουν πέσει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Τα ματς Κυπέλλου, ωστόσο, είναι μία διαφορετική υπόθεση και εκτιμούμε ότι η ομάδα του Ούντινε θα δυσκολέψει τους Ναπολιτάνους.

Θυμίζουμε ότι, σε περίπτωση ισοπαλίας, ο σύλλογος που θα προκριθεί στους «8» του Coppa Italia θα προκύψει έπειτα από παράταση, ενδεχομένως και της διαδικασίας των πέναλτι. Η λογική λέει ότι το τελευταίο «εισιτήριο» θα καταλήξει στα χέρια της Νάπολι, εμείς ποντάρουμε σε υψηλή απόδοση τον «άσο» σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

147 ΖΑΜΠΙΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ Χ ΗΜ 1,75

148 ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ - ΛΑΪΚΗ ΔΗΜ. ΚΟΝΓΚΟ Χ2 (ΔΕ) 1,43

150 ΝΑΠΟΛΙ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ Χ/1 4,00

Διαβάστε επίσης

Της... ισοπαλίας

Της... ισοπαλίας

Ημέρα του «Χ» εκτιμούμε ότι θα είναι η σημερινή και για αυτό στην ισοπαλία θα ποντάρουμε και στα δύο ματς που γίνονται για τον τρίτο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Πρώτα ο Θεός... «Χ»

Πρώτα ο Θεός... «Χ»

Καρέκλες... έριξε το τελευταίο διήμερο στην πόλη Ανεσύ της ανατολικής Γαλλίας και η κόντρα Εβιάν και Τουλούζ.

Θα αντέξει η Ατλέτικο

Θα αντέξει η Ατλέτικο

Βραδιά ντέρμπι η σημερινή στην Ιβηρική, αφού η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην καταλανική πρωτεύουσα.

Με λογική στο Κόπα Άφρικα

Με λογική στο Κόπα Άφρικα

Πρεμιέρα στον τέταρτο όμιλο του Κόπα Αφρικα και οι Ιβοριανοί, εκτιμούμε ότι θα ξεκινήσουν «με το δεξί».