Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... σερί στο Φάληρο

Το... σερί στο Φάληρο
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 - 14:40

Λειψή αγωνιστική -και αυτή την εβδομάδα- στα ελληνικά γήπεδα, αφού, πλην της Νίκης, που έχει… αποχαιρετήσει καιρό, χθες, δεν «κατέβηκε» ούτε ο ΟΦΗ.

«Αντίο», λοιπόν, και από τους Κρητικούς στη μεγάλη κατηγορία και πλέον, ψάχνουμε να βρούμε τους άλλους δύο συλλόγους που θα ακολουθήσουν, με τον Εργοτέλη, στην παρούσα φάση, να είναι σίγουρα σε δυσκολότερη θέση και «φαβορί» για υποβιβασμό. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει δύσκολο έργο, το απόγευμα, δοκιμαζόμενη στην Τρίπολη. Το βαρύ πρόγραμμα του Αστέρα, που έπαιξε διαδοχικά σε Τούμπα και Καραϊσκάκη, πέρασε, ώρα να επιστρέψει στις επιτυχίες και να εδραιωθεί στην τετράδα, γιατί όχι και να πιέσει τους Θεσσαλονικείς, που το τελευταίο διάστημα, έτσι κι αλλιώς, δεν πείθουν. Εστω και σε χαμηλή απόδοση, αυτή του 1,35, ο «άσος» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» είναι από τα στανταράκια της ημέρας. Νωρίς, το μεσημέρι, η Ξάνθη φιλοξενεί στα Πηγάδια τον ανεβασμένο Ατρόμητο. Σκαρφάλωσαν ψηλότερα οι Περιστεριώτες, εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους στα δύο τελευταία ματς με Πανθρακικό και Παναθηναϊκό, στο δε 2-0 της Τετάρτης, εις βάρος της ομάδας του Αναστασίου, δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης και έδειξαν ότι το ταβάνι τους είναι αρκετά πιο πάνω.

Ο Νιόπλιας έχει… στρώσει την ομάδα του, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο Ατρόμητος θα παίξει με… αφέλεια στην Ξάνθη και θα βγει από νωρίς στην επίθεση. Ματς που, λογικά, θα κριθεί στο γκολ, ποντάρουμε τα χρήματά μας στα λίγα τέρματα και στο under του 1,60. Κλείνουμε την πρότασή μας από τα ελληνικά γήπεδα με το τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας, αυτό στο Καραϊσκάκη. Ο Μήτρογλου επιστρέφει στην αποστολή και αυτό είναι, έτσι κι αλλιώς, ένα καλό νέο για τον Βίτορ Περέιρα, ενόψει της κόντρας του Θρύλου με την Κέρκυρα, δύσκολα, πάντως, θα βρεθεί στην ενδεκάδα, έχοντας μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Φαίακες μοιάζουν να έχουν… δεμένο τον γάιδαρο τους, όσον αφορά την παραμονή, αναμένεται να κλειστούν πίσω, ψάχνοντας την έκπληξη με τη γνωστή αμυντική τους τακτική. Στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη έχουν πληρώσει τα 2-3 γκολ, δεν υπάρχει λόγος να το κοντράρουμε, παίρνοντας, μάλιστα, μία αρκετά καλή απόδοση (2,10). Στη λογική ότι η φιλοξενούμενη δεν θα νικήσει τον Ρομπέρτο, κρατάμε και ως σκορ τα 2-0 και 3-0.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

354 ΞΑΝΘΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ UNDER 1,60
370 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1 1,35
371 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ 2-3 ΓΚΟΛ 2,10

Διαβάστε επίσης

Πλήρωσε ο Θρύλος

Πλήρωσε ο Θρύλος

Όπως και η υπόλοιπη Superleague… Πέρασε η τριάδα του ΓΑΥΡΟΥ από τα ματς της Κυριακής.

Αποθέωση για την Ακτή

Αποθέωση για την Ακτή

Οι Ιβοριανοί, σήμερα, παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, θα αποθεωθούν στο Αμπιτζάν και η Αγκόλα δεν θα τους χαλάσει τη γιορτή.