Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποθέωση για την Ακτή

Αποθέωση για την Ακτή
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 - 16:25

Σε φουλ ρυθμούς Euro μπαίνουμε από αύριο, αφού το τριήμερο διεξάγονται αγώνες για την πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών της διοργάνωσης της Γαλλίας. Η οικοδέσποινα θα πορευτεί έως το 2016 με φιλικούς αγώνες, ωστόσο πρόκειται για πολύ δυνατά τεστ.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της σημερινής βραδιάς, αφού οι «τρικολόρ» κοντράρονται στο «Σταντ ντε Φρανς» με τη Βραζιλία. Η «σελεσάο», μετά την αποτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πορεύεται επίσης μόνο με αναμετρήσεις φιλικού χαρακτήρα, ετοιμάζεται, όμως, για το Κόπα Αμέρικα, που θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο τελευταίο της τεστ, τον περασμένο Νοέμβριο, επί αυστριακού εδάφους, έβγαλε φρεσκάδα -κυρίως από τη μέση και μπροστά, όπου χρησιμοποιήθηκαν και πολλά νέα πρόσωπα- ωστόσο η ομάδα του Ντούνγκα ακόμα δεν έχει δέσει και εύλογα, το πιο… στρωτό σύνολο του Ντεσάν μπορεί να της βάλει δύσκολα.

Το λογικότερο ποντάρισμα για ένα τόσο σπουδαίο φιλικό, όπως είναι το αποψινό, στο Παρίσι, είναι το goal. Από τα υπόλοιπα ματς φιλικού χαρακτήρα που διεξάγονται σήμερα κρατάμε σε χαμηλή απόδοση τον «άσο» της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αγκόλα.

Με ηγέτη τον Γιάγια Τουρέ, το σύνολο του Ρενάρ έφθασε στην κορυφή του αφρικανικού ποδοσφαίρου και τώρα, ο Γάλλος καλείται να καθοδηγήσει εξίσου καλά τους «ελέφαντες» στην μετά Κόπα Αφρικα εποχή. Οι Ιβοριανοί, σήμερα, παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, θα αποθεωθούν στο Αμπιτζάν και η Αγκόλα δεν θα τους χαλάσει τη γιορτή. Κλείνουμε τη βασική μας πρόταση, ψάχνοντας τη μεγάλη απόδοση στο Ζανκτ Πέλτεν της Αυστρίας.

Εκεί -και όχι στη φυσική της έδρα- θα υποδεχθεί η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Ιράν την αντίστοιχη της Χιλής. Ο Χόρχε Σαμπαόλι καθοδηγεί τους Λατίνους και μετά την πετυχημένη πορεία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο στα φιλικά των Χιλιανών βλέπουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Το Ιράν έρχεται από τη μεγάλη αποτυχία στο Κύπελλο Ασίας, όπου έμεινε εκτός μόλις από την προημιτελική φάση, καλείται, λοιπόν, να… χρυσώσει το χάπι και εκτιμούμε ότι, ασχέτως αν το ματς γίνεται σε ουδέτερο έδαφος, στην παρούσα φάση τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα δεν έχουν μεγάλη διαφορά, τουλάχιστον όχι τέτοια για να ποντάρουμε στο 1,35 της Χιλής. Κοντράρουμε το φαβορί και πάμε για τα πολλά…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

131 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΑΓΚΟΛΑ 1 1,40

136 ΙΡΑΝ - ΧΙΛΗ 1 ή Χ 6,50 ή 3,85

137 ΓΑΛΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ GOAL 1,60

Διαβάστε επίσης

Δείχνει τα δόντια του

Δείχνει τα δόντια του

Ο Λιούς Χάμιλτον είναι το μεγάλο φαβορί για την pole position και τη νίκη στην πίστα της Σεπάνγκ.

Πλήρωσε ο Θρύλος

Πλήρωσε ο Θρύλος

Όπως και η υπόλοιπη Superleague… Πέρασε η τριάδα του ΓΑΥΡΟΥ από τα ματς της Κυριακής.

Το... σερί στο Φάληρο

Το... σερί στο Φάληρο

Λειψή αγωνιστική -και αυτή την εβδομάδα- στα ελληνικά γήπεδα, αφού, πλην της Νίκης, που έχει… αποχαιρετήσει καιρό, χθες, δεν «κατέβηκε» ούτε ο ΟΦΗ.