Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριάδα Μπραζιλεϊράο

Τριάδα Μπραζιλεϊράο
Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015 - 15:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΡΩΝ ΑΛΟΪΖΟΣ

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα στα ματς που διεξάγονται για την όγδοη ημέρα της βραζιλιάνικης Serie A. Παιχνίδια στα περισσότερα από τα οποία υπάρχει καθαρό φαβορί και αουτσάιντερ, μία είναι πάντως η περίπτωση που θα ακολουθήσουμε... τυφλά την ομάδα, που βάσει αποδόσεων κάνει κουμάντο στο ζευγάρι. Αυτή είναι η Κρουζέιρο που παίζει απογευματινή ώρα Ελλάδος -πράγμα αν μη τι άλλο σπάνιο- στο Μπέλο Οριζόντε με την Σαπεκοένσε. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, όμως η περυσινή πρωταθλήτρια του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο έχει φορμαριστεί και σύντομα θα βρίσκεται πάλι στην τετράδα.

Εχει λογική το ποντάρισμα σε αυτόν τον χαμηλό «άσο» του 1,45, αφού οι δύο ομάδες -ασχέτως αν τώρα βρίσκονται κοντά, στη μέση της βαθμολογίας- έχουν χαώδη διαφορά. Από κει και πέρα, προφανώς, και δεν μας κάνει ο τοκογλυφικός (1,27) «άσος» της Σάο Πάουλο και ψάχνουμε κάτι καλύτερο στο ματς που υποδέχεται την Αβαΐ. Στο «Μορουμπί» εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει η καλύτερη ομάδα και πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, εκτιμούμε όμως ότι θα πληρώσουν σε ωραία απόδοση (1,80) τα 2-3 γκολ.

Η «τρικολόρ» δεν είναι πλήρης και σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει το «τρίποντο» με επαγγελματικό τρόπο, κρατώντας το μηδέν παθητικό πίσω. Στη λογική αυτή μας κάνει και το no goal στο 1,55, όμως ακόμα καλύτερα ο ακριβής αριθμός τερμάτων. Μίνι έκπληξη βλέπουμε στην κόντρα Τζόινβιλ και Γκοϊάς, σε επίσης βραδινό παιχνίδι στο Μπραζιλεϊράο. Δεν δικαιολογείται έστω αυτός ο ελαφρύς φαβοριτισμός της γηπεδούχου, που βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και έρχεται από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα. Πριν από ένα μήνα είχε πανηγυρίσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας η Τζόινβιλ και αν τα... καταφέρει και σήμερα ικανοποιημένη θα ’ναι.

Η Γκοϊάς έχει κάνει φέτος ήδη μια καλή «κηδεία», αυτή στην έδρα της Παλμέιρας, θέλει προσοχή μακριά από το «Σέρα Ντουράδα» και μια καλή επιλογή είναι είτε το «διπλό» στο 3,15 είτε το πιο λογικό σημείο που είναι η ισοπαλία στο φυσιολογικό για τις ιδιαιτερότητες του ματς 2,90.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

233 ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ–ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ 1 1,45
270 ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ–ΑΒΑΪ 2-3 ΓΚΟΛ 1,80
271 ΤΖΟΪΝΒΙΛ–ΓΚΟΪΑΣ Χ ή 2 2,90 ή 3,15

Διαβάστε επίσης

Με Γοδίν στους «4»

Με Γοδίν στους «4»

Σέντρα απόψε στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα και όπως ακριβώς έγινε στη φάση των ομίλων, έτσι και στα νοκ-άουτ πρώτη στη μάχη ρίχνεται η οικοδέσποινα.

Άγχος για την τετράδα

Άγχος για την τετράδα

Βολιβία και Περού αναμετρώνται τα ξημερώματα της Παρασκευή, στο πλαίσιο του δεύτερου προημιτελικού του Κόπα Αμέρικα.

Μικροί... και μεγάλοι εν δράσει

Μικροί... και μεγάλοι εν δράσει

Στη δεύτερη αγωνιστική της μπαίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21, και ήδη έχουμε πάρει μία γεύση από τις δυνατότητες της κάθε ομάδας.