Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας έστειλε στο «Καραϊσκάκη»!

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σας έστειλε στο «Καραϊσκάκη»!
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 - 20:18

Στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη ρεβάνς του Θρύλου με την Άντερλεχτ, θα βρεθούν 200 αναγνώστες της εφημερίδας«ΓΑΥΡΟΣ», οι οποίοι κέρδισαν εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα.

Η εφημερίδα όλων των ΓΑΥΡΩΝ, από την προηγούμενη Κυριακή έως και την Τρίτη, σας έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε εισιτήρια για τη μάχη του Θρύλου με τη βέλγικη ομάδα, για τη φάση των 32 του Europa League. Οι 200 τυχεροί αναγνώστες βρήκαν τα αυτοκόλλητα και απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και την αγάπη που δείχνετε στην εφημερίδα μας, η οποία αντιπροσωπεύει όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Στο μέλλον θα ακολουθήσουν νέες προσφορές από τον «ΓΑΥΡΟ», ο οποίος φροντίζει να σας χαρίζει μοναδικά «ερυθρόλευκα» δώρα.

Διαβάστε επίσης

Ο Θωμαΐδης και η «ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ» δεν έχουν «γράψει» λέξη για τους εκβιαστές!

Ο Θωμαΐδης και η «ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ» δεν έχουν «γράψει» λέξη για τους εκβιαστές!

Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται από της αποκαλύψεις του παραδημοσιογραφικού κυκλώματος και τους εκβιασμούς των φερόμενων δημοσιογράφων, ο Κυριάκος Θωμαΐδης και το blog «ΔΙΚΗ» δεν έχει μάθει, ούτε έχει ακούσει απολύτως τίποτα.