Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κυκλοφορεί σήμερα (26/2) το G-BET με νέες προτάσεις για πολλά κέρδη

Κυκλοφορεί σήμερα (26/2) το G-BET με νέες προτάσεις για πολλά κέρδη
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 - 23:37

Μη χάσετε σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, μαζί με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET, τη δωρεάν σούπερ στοιχηματική εφημερίδα με 20 σελίδες, που σας στέλνει ταμείο!

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν και μεσοβδόμαδα, με τον Δημήτρη Ζώρζο να έχει απόλυτη επιτυχία στο Champions League (διπλό της Μπαρτσελόνα και goal στο Τορίνο), ενώ ο Θωμάς Γεωργίου προέβλεψε το under στο Αϊντχόφεν.

Σε τρομερή κατάσταση, ήταν ο Τάσος Τσόλκας που είχε 100% επιτυχία στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και στη Σκωτία. Πέρασαν οι δύο τριάδες του έχοντας, η πρώτη, απόδοση 10,58 (!), και η δεύτερη 6,18!

Στο νέο κουπόνι τα ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη είναι πολλά. Στην Αγγλία υπάρχει ο τελικός του Λιγκ Καπ, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και το σπουδαίο ματς για την Πρέμιερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ. Στην Ισπανία τα δίνουν όλα οι συμπολίτισσες Ρεάλ και Ατλέτικο, ενώ στην Ιταλία η Γιουβέντους περιμένει στο Τορίνο την Ιντερ. Σημαντικός αγώνας, και στη Γαλλία, ανάμεσα στη Λιόν και την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στην Τουρκία υπάρχει το ντέρμπι τίτλου Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας. Τέλος, στα δικά μας ΑΕΚ και ΠΑΟ θα κοντραριστούν στο ΟΑΚΑ.

Μην χάσετε σήμερα με τον «ΓΑΥΡΟ», το G-BET.

Διαβάστε επίσης

Ο Θωμαΐδης και η «ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ» δεν έχουν «γράψει» λέξη για τους εκβιαστές!

Ο Θωμαΐδης και η «ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ» δεν έχουν «γράψει» λέξη για τους εκβιαστές!

Την ώρα που όλη η Ελλάδα συγκλονίζεται από της αποκαλύψεις του παραδημοσιογραφικού κυκλώματος και τους εκβιασμούς των φερόμενων δημοσιογράφων, ο Κυριάκος Θωμαΐδης και το blog «ΔΙΚΗ» δεν έχει μάθει, ούτε έχει ακούσει απολύτως τίποτα.