Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα να περάσουμε!

Πρώτα να περάσουμε!
Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016 - 19:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Μπαίνουμε στη τελική ευθεία για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης και κάπου εδώ πρέπει να σταματήσει η γκρίνια από τη μια μεριά και ο εφησυχασμός από την άλλη. Τώρα ήρθε η ώρα του «όλοι μαζί μπορούμε», που λένε και οι αλλόθρησκοι. Ο καθένας από το μετερίζι του, ο καθένας με όλες τις δυνάμεις του, δεν είναι η ώρα της αντιπαράθεσης, αλλά η ώρα της μάχης.

Οι παίχτες από τη μεριά τους, να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Αυτό που έκαναν την προηγούμενη σεζόν και έσπαγαν τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο και μας έκαναν περήφανους στα ευρωπαϊκά ματς. «Λύγισαν» μεγαθήρια μέσα στον ΝΑΟ και έφεραν νίκες και στα εκτός έδρας. Θυμίζω γι’ αυτούς που ξεχνούν εύκολα το «διπλό» στο Λονδίνο. Αλλωστε, ο κορμός είναι σχεδόν ίδιος με πέρσι. Εκεί θα στηριχτούμε και σε αυτό το ματς…

Περνάω στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, που δουλεύει όλο αυτό το διάστημα τους παίχτες και ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα μας σε ποια κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές και τι μπορούν να προσφέρουν και για ποσό χρονικό διάστημα. Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι τώρα δεν είναι η ώρα για πειράματα, ούτε και για αυτοσχεδιασμούς. Είναι η ώρα της μάχης, η ώρα του αγώνα, η ώρα για να μπει η ομάδα εκεί που τις αξίζει: στους ομίλους του ΤΣΟΥ ΛΟΥ! Τίποτα λιγότερο, τίποτα πιο κάτω.

Ο τρίτος παράγοντας -και πολύ σημαντικός- είναι ο κόσμος. Αυτός που δίνει πάντα το «παρών». Αυτός που έχει «λυγίσει» μέσα στον ΝΑΟ μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτός που έτρεξε να εξαφανίσει τα διαρκείας, αλλά και τα εισιτήρια του αγώνα. Αυτός που πάντα κάνει το καθήκον του με στήριξη, με φωνή, με υπομονή, δίνοντας κουράγιο στους ποδοσφαιριστές, δίνοντας… αέρα στα πανιά της ψυχολογίας τους.

Αυτοί είναι οι τρεις παράγοντες για το ματς της Τετάρτης. Αυτοί, λοιπόν, με μια γροθιά, θα φέρουν το αποτέλεσμα και τη νίκη. Αυτοί μπορούν να περάσουν την ομάδα στους ομίλους! Μετά γκρινιάξτε όσο θέλετε για μεταγραφές, για το ποιοι πρέπει να παίζουν και όλα τα ωραία που λέμε και γράφουμε… Πρώτα, όμως, να περάσουμε! Οτιδήποτε άλλο, μετά…

Διαβάστε επίσης

Ολοι μαζί…

Ολοι μαζί…

Ο Ακατονόμαστος γράφει, πως παίκτες και κόσμος πρέπει να γίνουν «ένα» στον αγώνα της Τετάρτης.