Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσόρι και Καμπιάσο…

Τσόρι και Καμπιάσο…
Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 - 18:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ

Αγαπημένε μου κύριε Βίκτορ, στον Ολυμπιακό έχουμε την τύχη να έχουμε δύο μεγάλες προσωπικότητες, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, που έχουν οργώσει σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε γωνίτσα χορταριού σε όλη την Ευρώπη.

Αυτοί οι παίκτες μπορούν να σου βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά γιατί το έχουν ξανακάνει, το έχουν που λέμε στην πιάτσα, σε αυτούς κατά την ταπεινή μου γνώμη ποντάρεις για το ματς στο Ισραήλ, αυτοί οι τύποι είτε από την αρχή είτε κατά τη διάρκεια του ματς μπορούν να καθοδηγήσουν τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζεται η ομάδα, να τους εμπνεύσουν, να τους βάλουν και καμιά φωνή αν αυτό χρειαστεί στη διάρκεια του ματς.

Το ματς είναι δύσκολο και δύσκολο το κάναμε μόνοι μας, οι δικαιολογίες πολλές, άλλοθι όμως κανένα, δεν αντιμετωπίζουμε κανένα μεγαθήριο. Ναι, οι αντίπαλοί μας δεν είναι και καφενείο όπως ισχυρίζονται πολλοί, είναι απλά ένα συγκροτημένο σύνολο και τίποτα παραπάνω, είναι όμως στο χέρι της ομάδας, αν είναι σοβαρή, συγκροτημένη και έχει το ανάλογο πάθος της ιστορίας της, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.

Την είδαμε την ομάδα στην έδρα μας και βλέπουμε τη δυνατότητά της, στο χέρι μας, μάλλον στα πόδια των παικτών μας, κρίνεται το ματς, αρκεί να κάνουν τα απαραίτητα, τα βασικά, γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη στο Καραϊσκάκη δεν τα κάναμε

Η ομάδα θέλει να πάει με καλή ψυχολογία στο Ισραήλ και αυτό μόνο ΕΣΥ μπορείς να το πετύχεις, αγαπητέ κύριε Βίκτορ, και τα δύο παλικάρια που ανέφερα στη αρχή, που δεν είναι άλλοι από τους Τσόρι και Καμπιάσο. Βάλ’ τους, λοιπόν, στο κόλπο, δώσε την τράπουλα στις δύο αυτές ξεχωριστές προσωπικότητες να τελειώσουν τη δουλειά. Το ματς είναι μεγάλης σημασίας για το φετινό ευρωπαϊκό χρόνο, ας μην το κάνουμε δύσκολο και για τα υπόλοιπα.

Διαβάστε επίσης

Tώρα είναι η ώρα

Tώρα είναι η ώρα

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για τον Ολυμπιακό που όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο πάντα αντιδρά.