Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Δήμος Πειραιά φροντίζει για τα παιδιά (pic)

Ο Δήμος Πειραιά φροντίζει για τα παιδιά (pic)
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 - 12:31

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Δήμος Πειραιά δεν ξεχνά τα παιδιά της πόλης, τα οποία αποτελούν το μέλλον και μέχρι τώρα έχει παραδώσει 23 νέες παιδικές χαρές και ανακατασκευασμένες. Ο Γιάννης Μώραλης λοιπόν εξέφρασε τη χαρά του για αυτό και ανάρτησε μήνυμα στο fb.

Αναλυτικά το μήνυμά του

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές για έναν Δήμαρχο, είναι να βλέπει τα χαμογελαστά πρόσωπα των παιδιών. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο Δήμος Πειραιά, καταφέραμε να παραδώσουμε 23 νέες και ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές σε διαφορετικές γειτονιές της πόλης μας.

Στόχος μας είναι η δημιουργία όσο γίνεται περισσότερων χώρων για να παίζουν τα παιδιά, με ασφάλεια. Θα ήθελα να καλέσω όλους όσοι τις επισκέπτονται, να τις προστατεύουν και να τις σεβαστούν, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Η εκπομπή της Θύρας 7

Η εκπομπή της Θύρας 7

Δείτε την εκπομπή της Θύρας 7, με τον Τάκη και τον Άκη να δίνουν για άλλη μια φορά… ρέστα!

Στη δημοσιότητα το όνομα και οι εικόνες του δράκου των ασανσέρ του Πειραιά

Στη δημοσιότητα το όνομα και οι εικόνες του δράκου των ασανσέρ του Πειραιά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 29χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 5 Ιουλίου στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.