Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Βεντίκο (pics)

Το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Βεντίκο (pics)
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 - 09:25

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Δευτέρας τον «πατριάρχη» όχι μόνο του ελληνικού αλλά και του στίβου του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Βεντίκο, που έφυγε την περασμένη Παρασκευή από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Στον Άγιο Νικόλαο του Πειραιά, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, βρέθηκε αρκετός κόσμος, ο οποίος ήθελε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο, έναν άνθρωπο ο οποίος είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον ελληνικό στίβο, και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Εκπρόσωποι της πολιτικής, της πολιτειακής αλλά και της αθλητικής ζωής του τόπου, βρέθηκαν στον Πειραιά, προκειμένου να τιμήσουν τον… δικό τους άνθρωπο, όπως πραγματικά του άξιζε.

Το παρών στο τελευταίο αντίο, έδωσε σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, κ. Μιχάλης Κουντούρης, η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Υδραίος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Πολυκανδριώτης, ο έφορος του τμήματος Κολύμβησης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, οι αθλητές του τμήματος Στίβου ο προπονητής Μανώλης Ψαρομιχελάκης, η έφορος Στέλλα Νικολαϊδου και πλήθος κόσμου. Ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κ. Λεωνίδας Θεοδωράκης, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών λόγω προβλήματος υγείας (ατύχημα) το οποίο τον υποχρεώνει να μένει στο σπίτι. Ωστόσο παρότι απουσίαζε σωματικά ο νους του ήταν εκεί στο τελευταίο αντίο του παλιού του φίλου και συνεργάτη.

Παράλληλα, στεφάνι μεταξύ άλλων έστειλαν, εκφράζοντας τα θερμότατά τους συλλυπητήρια, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, το Προσωπικό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, η ΠΕΦΟ Σίφνου, και η οικογένεια Γλου.

Δείτε τις φωτογραφίες, οι οποίες είναι από την Ευρωκίνηση:

Διαβάστε επίσης

Η εκπομπή της Θύρας 7 (vid)

Η εκπομπή της Θύρας 7 (vid)

Δείτε την εκπομπή της Θύρας 7, με τον Τάκη και τον Ακη να σχολιάζουν όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.