Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το MEGA είναι εδώ! (video)

Το MEGA είναι εδώ! (video)
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 10:38

Μία νέα ημέρα ξημέρωσε για την ελληνική τηλεόραση και το MEGA Channel. Το μεγάλο κανάλι άρχισε, από το πρωί της Δευτέρας, να εκπέμπει κανονικά, μπαίνοντας, έτσι, για τα καλά, ξανά στη ζωή όλων μας! Λίγο μετά τις 6 το πρωί, της Δευτέρας 17/2, έκαναν την εμφάνισή τους στους τηλεοπτικούς δέκτες, οι πρώτες εικόνες από τη νέα εποχή του MEGA Channel. Αρχικά προβλήθηκε ένας συνδυασμός από αγαπημένες σειρές, ενώ ακολούθησε η πρώτη ζωντανή εκπομπή του καναλιού, ‘Κοινωνία ώρα MEGA’.

Ο Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου ήταν οι πρώτοι που καλωσόρισαν τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Είμαστε στον αέρα… Έχουμε την ξεχωριστή χαρά και τιμή να είμαστε αυτοί που θα σας υποδεχτούμε στο νέο, παλιό μεγάλο κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι είναι μία σχέση, στην οποία μόνο ξένους δεν μας λες, εσάς τους τηλεθεατές κι εμάς εδώ από το μεγάλο κανάλι.

Και αν πλέον βρισκόμαστε στο και πέντε και όχι στο Παρά Πέντε της νέας εποχής, αν κι εσείς νιώθετε ότι είστε κυκλωμένοι από Απαράδεκτους, αν θεωρείτε ότι κάποιοι σας βλέπουν από εκεί ψηλά, από το Ρετιρέ, τότε μείνετε στο μεγάλο κανάλι των Σαββατογεννημένων, το MEGA. Είμαστε στο Mega όπως πάντα»

Η νέα εποχή στην ελληνική TV άρχισε…

Διαβάστε επίσης