Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρυλικές ιστορίες και με τον Διονύση Βερβελέ καλεσμένο (photo)

Θρυλικές ιστορίες και με τον Διονύση Βερβελέ καλεσμένο (photo)
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - 16:36

Το βιβλίο του «Θρύλος Είσαι, 45 Πρωταθλήματα Έχεις» κοσμεί ήδη πολλές βιβλιοθήκες ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι ήθελαν και θέλουν να κρατήσουν τον περσινό, μάγκικο τίτλο, για πάντα στην καρδιά τους και να ανατρέχουν σε εκείνον, όποτε το επιθυμούν! Με στοιχεία, με στατιστικά, με εικόνα και αριθμούς, ο δικός μας Δ.Β. φρόντισε να μείνει για πάντα, στο χαρτί, ο άθλος του Ολυμπιακού, στα χρόνια της «εξυγίανσης», να πάρει τον 45ο αυτό τίτλο και να τον πανηγυρίσει, όπως έπρεπε!

Καλεσμένος του Αντώνη Γλύκα, στην εκπομπή του «Θρυλικές Ιστορίες», αυτή την Πέμπτη, 15/10 και ώρα 18:00, ο Διονύσης Βερβελές θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για το βιβλίο του, να εξηγήσει τα «τι και πως» της συγγραφής του, αλλά και για τον μεγάλο θρίαμβο του Ολυμπιακού, στην περσινή σεζόν, σε όλα τα επίπεδα! Η εκπομπή του Αντώνη Γλύκα θα έχει μεγάλο αφιέρωμα στις επιτυχίες του Θρύλου στην Ευρώπη.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση της εκπομπής και συντονιστείτε!

Σπουδαίο αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη θα έχουν οι ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ η εκπομπή πού παρουσιάζω στο ART TV την Πέμπτη 15/10 και ώρα 18.00-19.00 με ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο και μοναδικές αναφορές από τρείς παίκτες που σκόραραν σε Ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού. Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιώργος Κοκολάκης και Γιώργος Βαΐτσης θα μας θυμίσουν ιστορικές στιγμές ενώ ο δημοσιογράφος Διονύσης Βερβελές θα μας παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ 45 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ που είναι μια υπέροχη συλλεκτική έκδοση.

ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ στο ART TV κάθε Πέμπτη 18.00-19.00.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σπουδαίο αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη θα έχουν οι ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ η εκπομπή πού παρουσιάζω στο ART TV την Πέμπτη 15/10 και ώρα 18.00-19.00 με ιστορικά στοιχεία, φωτογραφίες, βίντεο και μοναδικές αναφορές από τρείς παίκτες που σκόραραν σε Ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού. Μπάμπης Σταυρόπουλος, Γιώργος Κοκολάκης και Γιώργος Βαΐτσης θα μας θυμίσουν ιστορικές στιγμές ενώ ο δημοσιογράφος Διονύσης Βερβελές θα μας παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο ΘΡΎΛΟΣ ΕΙΣΑΙ 45 ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ που είναι μια υπέροχη συλλεκτική έκδοση. ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ στο ART TV κάθε Πέμπτη 18.00-19.00. #karaiskakistadium #olympiacosnews #olympiakospiräus #olympiacosfamily #olympiakosacademy #olympiacosbasketball #olympiakosfc #olympiacossfp #olympiacosfans #olympiacosvolley #olympiacoshandball #olympiacos #olympiacoswaterpolo #olympiakos_fc @osfp_news_20 @olympiacosfc @olympiacos_1925_all_news @olyfcacademy @olympiacos_voulas @olympiacosglyfadasfc @olympiacos_megara_academy @olympiacos.kaisariani @olympiacos_ilioupoli @olympiacossalaminas @olympiacosofficialsoccerschool @olympiacos_glykanera @olympiacos_fc_school_menidi @olympiacoss_gate7 @olympiacospenteli @verveles #verveles #antonis_glikas @gavros.gr @kokkinosprotathlitis @fostonsport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glikas_antonis (@glikas_antonis) στις

Διαβάστε επίσης