Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε τις «μάχες» του Θρύλου, απόψε! (photos)

Εκεί βλέπουμε τις «μάχες» του Θρύλου, απόψε! (photos)
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 13:01

Σε… διπλό τα ταμπλό παίζει και απόψε ο Ολυμπιακός! Ποδόσφαιρο, αλλά και μπάσκετ! Ο Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου δοκιμάζεται εκτός έδρας, στο Europa League και την Ευρωλίγκα και κάθε ένα, από τα δύο αυτά ματς, έχει τη δική του σημασία. Τη δική του αξία. Το δικό του ενδιαφέρον! Και τα δύο είναι διαδοχικά, σε ώρα, με την αναμέτρηση του Θρύλου στο μπάσκετ να αρχίζει λίγο πριν ολοκληρωθεί (εκτός αν έχουμε παράταση) το ματς του ποδοσφαίρου.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός, λοιπόν, στις 19:55, αρχικά. Ο Ολυμπιακός θέλει να καταφέρει να πάρει τη μεγάλη πρόκριση και οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του, μέσα από την Cosmote TV και συγκεκριμένα, μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Άλμπα-Ολυυμπιακός, στη συνέχεια, στις 21:30. Αναμέτρηση η οποία αρχίζει λίγο πριν τελειώσει η «μάχη» στο Λονδίνο (εκτός, όπως προαναφέραμε, εάν έχουμε παράταση). Η ομάδα του Μπαρτζώκα θέλει το 3Χ3 στην Ευρωλίγκα, για να χτίσει θετικό σερί και τις προσπάθειες των Πειραιωτών μπορούν όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ να παρακολουθήσουν, μέσα από τα κανάλια Novasports και συγκεκριμένα από το Novasports2HD.

Διαβάστε επίσης