Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «MEGA» για Μάτζικ Τζόνσον! (video)

Το «MEGA» για Μάτζικ Τζόνσον! (video)
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 - 23:14

Στον καλύτερο διαφημιστή της Ελλάδας εξελίσσεται ο θρύλος του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, που δεν έχει σταματήσει να αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή του στη χώρα μας.

Ο θρύλος του ΝΒΑ Μάτζικ Τζόνσον βρίσκεται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και δημοσιεύοντας συνεχώς στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται.

Ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Λέικερς φαίνεται πως έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της χώρας μας, διαφημίζοντάς την μέσα από τις αναρτήσεις του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του Μάτζικ Τζόνσον με την σύζυγό του, από την επίσκεψή τους στην Ακρόπολη, όπου αναφέρει ότι τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας, προσθέτοντας ότι τον άκουσε πολύ ενθουσιασμένο για όλα όσα του αρέσουν στην Ελλάδα. Ακόμα, του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά να φάνε μαζί την επόμενη φορά και να συζητήσουν για μπάσκετ.

Από την πλευρά του, ο Μάτζικ Τζόνσον έγραψε στο Τwitter για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Πρωθυπουργό:

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς πάει η επίσκεψή μου μέχρι τώρα. Είπα στον πρωθυπουργό ότι ήταν καταπληκτικά και μου αλλάζει τη ζωή! Από τον πολιτισμό μέχρι την ιστορία και το φαγητό, όλα ήταν εξαιρετικά! Ο κόσμος καλωσόρισε εμένα, την Κούκι και τους φίλους μας με ανοιχτές αγκάλες».

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, που χόρευε στα παρκέ, κάνοντας… μαγικά, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, διαφημίζοντας τα ελληνικά τοπία και αποθεώνοντας με κάθε τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και τις ομορφιές της χώρας μας.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης