Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη ημέρα για τα αδέρφια!! (pic)

Μεγάλη ημέρα για τα αδέρφια!! (pic)
Κυριακή, 29 Μαΐου 2016 - 11:58

Η αδερφική σχέση που έχουν ο Ολυμπιακός, με τον Ερυθρό Αστέρα, είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας, σαν σήμερα, το 1991 είχαν κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης, κάνοντας τρομερή πορεία μέχρι τον τελικό.

Στον πρώτο γύρο, είχαν αποκλείσει σε διπλούς αγώνες, την Γκρασχόπερς (1-1, 4-1), ενώ στον δεύτερο γύρο αγωνίστηκαν απέναντι στην Ρέιντζερς (3-0, 1-1) δείχνοντας και εκεί την ανωτερότητά τους.

Στην προημιτελική φάση, αντί να τα βρει… σκούρα, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ντιναμό Δρέσδης (3-0, 3-0) και στην ημιτελική φάση απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου (1-2, 2-2).

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, τα αδέρφια του Θρύλου, επικράτησαν της Μαρσέιγ, στην διαδικασία των πέναλτι, με 5-3, ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει στην λευκή ισοπαλία.

Αυτή την υπέροχη ημέρα για τον σερβικό σύλλογο, θυμήθηκε όπως ήταν λογικό και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, αναρτώντας την φωτογραφία στο Instagram, από το… σήκωμα του τροπαίου, στον ουρανό του Μπάρι της Ιταλίας, όπου είχε διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Διαβάστε επίσης