Ντουντούκα
Θρύλε της Ευρώπης, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αν ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να με τιμωρήσει, μπορεί να το κάνει…»

«Αν ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να με τιμωρήσει, μπορεί να το κάνει…»
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:29

Μεγάλη κριτική έχει δεχτεί τα τελευταία 24ωρα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς! Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, μετά την ήττα (2-0) από την Παρτιζάν, θέλησε να απολογηθεί για τα αρνητικά αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, τονίζοντας αρχικά:

«Είπα τα πάντα μετά από το ντέρμπι και ανέλαβα την ευθύνη για αυτό που παίξαμε. Το σχέδιο που είχα, δεν πέτυχε. Ο ίδιος ο αγώνας θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερος! Παίρνω τις ευθύνες για την αποτυχία και κατηγορώ τον εαυτό μου. Κάθε ήττα πονάει, αλλά είναι σημαντικό να μαθαίνουμε κάτι. Έμαθα πολλά την Κυριακή. Αυτή είναι η ζωή».

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το γεγονός πως η ομάδα του δεν σκόραρε στο ντέρμπι με την Παρτιζάν και απάντησε: «Φυσικά είναι ακόμα κακό το γεγονός, ότι δεν σκοράρουμε. Είμαι ένας προπονητής που του αρέσει η ομάδα του να έχει πολλές τελικές προς την εστία. Θα προσπαθήσω να το διορθώσω αυτό. Είναι κάτι το οποίο με πονάει. Δεν είναι θετικό και πρέπει να αλλάξει».

Καταλήγοντας, έδειξε διάθεση ακόμα και να αποχωρήσει αν είναι επιθυμία της διοίκησης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε κυνηγήσει από τον Ιούνιο την είσοδο μας στο Champions League. Έκανα κριτική στους ποδοσφαιριστές μου, αλλά επίσης ζήτησα συγγνώμη μπροστά τους για τα λάθη μου. Απολογήθηκα και στους δημοσιογράφους της ομάδας! Οι παίκτες κάνουν αυτά που τους λέω. Αν το κλάμπ θέλει να με τιμωρήσει, τότε μπορεί να με τιμωρήσει. Είμαι έτοιμος για όλες τις συνέπειες».

Διαβάστε επίσης