Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απρόοπτο για Ερυθρό Αστέρα (pic)

Απρόοπτο για Ερυθρό Αστέρα (pic)
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 14:29

Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα ταξίδευε για την πόλη Μιτρόβιτσα, όπου θα αντιμετώπιζε την τοπική Τρέπτσα, ομάδα της Γ’ Κατηγορίας της Σερβίας, για το Κύπελλο. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, να περάσει σε περιοχή που ανήκει στο Κόσοβο, το οποίο ως γνωστόν οι Σέρβοι δεν αναγνωρίζουν, ως κράτος, αλλά περισσότερο ως διοικητικό πέρασμα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αποστολή να εγκλωβιστεί στα σύνορα με το Κόσοβο και να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση. Οι αρχές στο Γιάρινιε δεν επέτρεπαν τη διέλευση στο λεωφορείο των ερυθρόλευκων, ενώ μαζί ήταν και φίλοι του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι τραγουδούσαν συνθήματα για την ομάδα τους.

Εντέλει, το ματς αναβλήθηκε και -πλέον- αναμένεται η απόφαση της ομοσπονδίας της Σερβίας. Το πιθανότερο, πάντως, είναι το ματς να διεξαχθεί, σε νέα ημερομηνία φυσικά, σε κάποια άλλη πόλη, η οποία θα… βολέψει.

Διαβάστε επίσης

Ερυθρός Αστέρας και Μάριν για καλό σκοπό (pics)

Ερυθρός Αστέρας και Μάριν για καλό σκοπό (pics)

Ο αδερφός Ερυθρός Αστέρας έθεσε σε δημοπρασία ένα γεύμα με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για ένα κορίτσι που παλεύει με τον καρκίνο!