Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αλλαγές λόγω Ολυμπιακού»

«Αλλαγές λόγω Ολυμπιακού»
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 - 12:47

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε 3-1 την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, για το πρωτάθλημα Σερβίας και πλέον στρέφεται αποκλειστικά στη «μάχη» με τον Θρύλο, την Τετάρτη, στο Καραϊσκάκη. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έκανε αλλαγές στην ομάδα του, ενόψει Ολυμπιακού, ενώ, μιλώντας για τα δύο ματς, τόνισε:

«Στην αρχή κάναμε αρκετές δοκιμές, κάναμε πολλές αλλαγές γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες που δεν είχαν παίξει για πολύ καιρό. Ήθελα να διαπιστώσω την κατάστασή τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χρειάστηκε να επιλέξω προσεκτικά και να ξεκουράσω ορισμένους παίκτες.

Αν δεν υπήρχε περιορισμός για την χρησιμοποίηση αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, θα είχαμε ωφεληθεί περισσότερο από αυτό. Ήμασταν νευρικοί μέχρι την επίτευξη του πρώτο γκολ, παίξαμε με δύο κλασικούς σέντερ φορ που διευκόλυναν τη δουλειά μας. Πήραμε δικαίως τη νίκη.

Όπως είπα και νωρίτερα, ήθελα να δω μερικούς ποδοσφαιριστές μου σήμερα, κάναμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα. Είμαι ικανοποιημένος για το πώς παίξαμε στο 33ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που είναι απίστευτο για τα δεδομένα.

Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να συνεχίσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, αφού ξεκουραστούμε μετά την Τσουκαρίτσκι».

Διαβάστε επίσης