Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Ερυθρό Αστέρα!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τον Ερυθρό Αστέρα!
Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 - 19:05

Ο Ερυθρός Αστέρας φορτσάρει στις μεταγραφές! Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στο κομμάτι των μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν, όπου θα τους βρει στους ομίλους του Champions League.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Σερβίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μίλος Ντέγκενεκ και Ούρος Κάμπιτς.

Ο πρώτος είναι ο 28χρονος στόπερ, ο οποίος επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα μετά από μια σεζόν στο MLS για λογαριασμό της Κολούμπους. Ο Ντέγκενεκ έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα (152 συμμετοχές – 3 γκολ – 8 ασίστ), την Μόναχο 1860 (37 συμμ. – 1 γκολ – 1 ασίστ) ενώ έπαιξε και με τη δεύτερη ομάδα της Στουτκγάρδης που αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό σταθμό της καριέρας του το καλοκαίρι του ΄12.

Με την Εθνική Αυστραλίας έχει συνολικά 42 αγώνες (1 γκολ) ενώ στο Μουντιάλ του Κατάρ, έπαιξε και στα τέσσερα ματς των «καγκουρό» με αντιπάλους την Γαλλία (5 λεπτά), την Τυνησία (15 λεπτά), την Δανία (90 λεπτά) και την Αργεντινή (72 λεπτά) στη φάση των «16».

Από την άλλη, ο Ούρος Κάμπιτς που ήταν στην Βοϊβοντίνα, έχει συγκεντρώσει πολλά καλά λόγια και εκπροσωπείται από το γραφείο του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και του Ανδρέα Νινιάδη, ανακοινώθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 2004 στο Νόβι Σαντ, ο Κάμπιτς αυτή τη στιγμή κοστολείται 1,2 εκατ. ευρώ από το Transfermarkt, ενώ είναι αριστεροπόδαρος και παίζει κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά και πιο μπροστά, στην επίθεση. Με τον Ερυθρό Αστέρα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο (30/6/2027 λήγει), ενώ είναι 8 φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων της Σερβίας, έχοντας μάλιστα σημειώσει και 3 γκολ.

Διαβάστε επίσης