Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να πάμε πρώτοι»

«Μπορούμε να πάμε πρώτοι»
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 20:28

Απομένουν πέντε αγωνιστικές ακόμη για την λήξη του πρωταθλήματος και ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Παρτιζάν.

Παρά το γεγονός ότι το έργο των «ερυθρόλευκων» είναι εξαιρετικά δύσκολο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο κόουτς, Ρόμπερτ Προσινέτσκι, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι η ομάδα μπορεί να ξαναβρεθεί στην κορυφή.

«Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Όμως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που συμπεριφέρεται η ομάδα μου και μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Μπορούμε να ξαναβρεθούμε στην κορυφή. Μπορεί να είναι δύσκολο αυτό, αλλά μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός.

Διαβάστε επίσης

Η Χάιντουκ Κούλα και ο Ροναλντίνιο

Η Χάιντουκ Κούλα και ο Ροναλντίνιο

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Χάιντουκ Κούλα, την Κυριακή, η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα κατάφερε να γυρίσει το κατά της 1-0 και έφτασε τελικά στην νίκη με 3-1, αποτέλεσμα που την κρατά ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Εν αναμονή του «Ράμπο»

Εν αναμονή του «Ράμπο»

Ο Ντέγιαν Πέτκοβιτς πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και διαφόρων ομάδων της Βραζιλίας και η καριέρα του αποτέλεσε τον λόγο για να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την ζωή του με το όνομα «Γκρίνγκο».