Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από σήμερα η νέα Κάρτα Φιλάθλου και τα εισιτήρια διαρκείας στο βόλεϊ ανδρών

Από σήμερα η νέα Κάρτα Φιλάθλου και τα εισιτήρια διαρκείας στο βόλεϊ ανδρών
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 - 15:29

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μέσω του προέδρου του, Μιχάλη Κουντούρη, έχει κάνει τρομερά βήματα πρόοδου όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ερασιτέχνης έχει εξυγιανθεί οικονομικά, δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και όλα τα τμήματά του έχουν αγγίξει κορυφές, άπιαστες για πολλούς άλλους συλλόγους.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως εδώ και μέρες έχει εκδοθεί η ενημέρωση σχετικά με τη νέα Κάρτα Φιλάθλου, αλλά και τα νέα διαρκείας στο βόλεϊ ανδρών, τα οποία διατίθενται προς διάθεση από τη Δευτέρα (11/07).

Όλοι λοιπόν για την Κάρτα Φιλάθλου, αλλά και για τα διαρκείας του ανδρικού τμήματος βόλεϊ, για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις για τον σπουδαιότερο ελληνικό σύλλογο.

Αναλυτικά η ενημέρωση που έχει εκδοθεί από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του ότι την Δευτέρα (11/7) ξεκινάει η διάθεση της νέας Κάρτας Φιλάθλου καθώς και τα εισιτήρια διαρκείας του Βόλεϊ Ανδρών για τη σεζόν 2016-2017, από το τμήμα Μελών και Φιλάθλων (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7) που λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 - 18:00.

Η οικονομική ενίσχυση μέσω της Κάρτας Φιλάθλου ανέρχεται στα 10€.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Βόλεϊ Ανδρών κοστίζουν 50€ (στην κεντρική θύρα ) και 200 €* (στα VIP καθίσματα).

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τ: +30 211 1007060

F: +30 210 4824207

Ε: [email protected], [email protected], [email protected]

W: www.osfp.gr

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Νίκος Ζουπάνης (pics)

Στον Θρύλο ο Νίκος Ζουπάνης (pics)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέκτησε ακόμα έναν παίκτη και πρόκειται για τον Έλληνα διαγώνιο – Διαβάστε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Παίκτες-Φίλαθλοι

Παίκτες-Φίλαθλοι

Ντίμα Φιλίποφ, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αρετή Κονόμη και Νατάσα Γκότζη έσπευσαν να ανανεώσουν την κάρτα φιλάθλου από την Δευτέρα που ήταν η πρώτη μέρα διάθεσης.