Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίκτες-Φίλαθλοι

Παίκτες-Φίλαθλοι
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 - 19:36

Ένας παίκτης του Ολυμπιακού και τρεις παίκτριες του συλλόγου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν αν ανανεώσουν την κάρτα φιλάθλου. Την Δευτέρα ήταν η πρώτη ημέρα διάθεσης και για τα διαρκείας του Βόλεϊ των ανδρών αλλά και για τις κάρτες των φιλάθλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Βόλεϊ, Ντίμα Φιλίποφ, η αρχηγός του πόλο γυναικών, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, αλλά και η Αρετή Κονόμη και η Νατάσα Γκότζη, πέρασαν από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στην εμπορική στοά του «Γ. Καραϊσκάκης» και ανανέωσαν την κάρτα φιλάθλου για τη σεζόν 2016-2017.

Οι τέσσερις αθλητές έδειξαν για άλλη μία φορά την στήριξή τους στον σύλλογο.

Διαβάστε τι δήλωσαν στο osfp.gr

Ο αρχηγός του Βόλεϊ, Ντίμα Φιλίποφ είπε: «Η δυναμική που αντλεί ο σύλλογος από τον κόσμο του είναι τεράστια. Δεν μπορεί να υπολογιστεί η βοήθεια που μας δίνουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αλλά όλοι βλέπουμε τα αποτελέσματα της στήριξης που μας παρέχεται. Την περσινή σεζόν όλα τα τμήματα μας κατέκτησαν τίτλους και είχαν πολλές διακρίσεις. Και σίγουρα σε όλα αυτά μερίδιο έχει και ο κόσμος μας που μας ενισχύσει και μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους. Mε την βοήθειά του είμαστε πανίσχυροι παντού, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Η Αρετή Κονόμη τόνισε: «Με μεγάλη χαρά, λαμβάνουμε μέρος και εμείς στην σημαντική ενίσχυση που προσφέρει ο κόσμος στον σύλλογο. Προτρέπουμε τον κόσμο να συνεχίσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους! Ελπίζουμε και τη νέα χρονιά να δούμε ξανά όλα τα τμήματά μας να σηκώνουν τόσες κούπες όσες την περσινή σεζόν και ακόμα περισσότερες!».

Τέλος, η Νατάσα Γκότζη υπογράμμισε: «Το είχα αναφέρει και την περσινή σεζόν μόλις παραλάβαμε την Κάρτα Φιλάθλου. Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος, για αυτό και εμείς από την πλευρά μας παίρνουμε μέρος στη σημαντική προσπάθεια που γίνεται από τους φιλάθλους και από τη διοίκηση του συλλόγου για να διατηρούνται σε κορυφαίο επίπεδο όλα τα ερυθρόλευκα τμήματα».

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Νίκος Ζουπάνης (pics)

Στον Θρύλο ο Νίκος Ζουπάνης (pics)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέκτησε ακόμα έναν παίκτη και πρόκειται για τον Έλληνα διαγώνιο – Διαβάστε τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.