Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αντιδράσαμε όπως με τον ΠΑΟΚ»

«Αντιδράσαμε όπως με τον ΠΑΟΚ»
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 - 21:23

«Ό,τι μπορώ κάνω. Θα έλεγα πως ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Θα έλεγα ότι... δεν έχω σκεφτεί ακόμα το ματς. Πάλι σε κάποια πράγματα αντιδράσαμε το ίδιο όπως με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟ είναι διαφορετική ομάδα, έπαιξε αρκετά καλά σήμερα. Σε ένα σημείο του ματς είχαμε εκνευρισμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αυτό μας έφερε σε δύσκολη θέση», ανέφερε ο Φράγκος και συνέχισε με τη δική του απόδοση.

«Ο κάθε παίκτης παίρνει έναν συγκεκριμένο ρόλο από τον προπονητή, ο δικός μου είναι να μπαίνω μέσα και να βοηθάω την ομάδα σε κάποια σημεία. Δεν το έκανα τόσο πολύ όσο με τον ΠΑΟΚ, αλλά είμαι ευχαριστημένος που βοήθησα την ομάδα».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στον... μπόμπερ, Λίμπερμαν Αγκάμεζ. «Ο Λίμπε είναι ένας αθλητής με μεγάλα σωματικά χαρίσματα. Όταν βρει τον ρυθμό του, δύσκολα τον σταματάς. Στις προπονήσεις... Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και πολλά άλλα πράγματα και πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο για να φαίνονται όλοι οι παίκτες».

Διαβάστε επίσης

«Παίξαμε ως ομάδα»

«Παίξαμε ως ομάδα»

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη με 3-1 σετ κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ομάδα και για αυτό έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Στον Εύοσμο πριν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη»!

Στον Εύοσμο πριν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη»!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (18:00), τον Αίαντα Ευόσμου με στόχο τη νίκη λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την C.S.M. Βουκουρεστίου στο Ρέντη (14/12).

Φοβερός ο κόσμος

Φοβερός ο κόσμος

Από νωρίς ήταν στο κλειστό οι ΓΑΥΡΟΙ, που από την αρχή του αγώνα τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα και πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Σας «πονάνε» οι πρώην!

Σας «πονάνε» οι πρώην!

Βασίλης Σπανούλης και Λίμπερμαν Αγκάμεζ «καρφώνουν» τον ΠΑΟ. Ο Kill Bill εδώ και χρόνια, ο Λίμπερμαν ξεκίνησε ζεστός.