Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Εύοσμο πριν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη»!

Στον Εύοσμο πριν την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη»!
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016 - 15:33

Με μοναδικό στόχο την 9η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης της με τον Αίαντα Ευόσμου.

O αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Α1 Βόλεϊ γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/12) και θα ξεκινήσει στις 18:00, στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου.

Οι «ερυθρόλευκες» που θα αγωνιστούν ξανά χωρίς την Σάσκια Χίππε θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού την ερχόμενη Τετάρτη (14/12) υποδέχονται στο Ρέντη την C.S.M. Βουκουρεστίου για το Challenge Cup.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα. Θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε καλή διάθεση ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Ρουμάνικη ομάδα. Είμαστε έτοιμοι και χρειάζεται να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Η Ναντζέγια Μαλασάι δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Αίαντα και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Στα τελευταία ματς παρουσιάζουμε βελτίωση και προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα στην Ευρώπη. Σίγουρα το μυαλό μας βρίσκεται και στο παιχνίδι της Τετάρτης, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες το Σάββατο αφού αυτή η υποχρέωσή μας στο πρωτάθλημα προηγείται χρονικά, του αγώνα με την C.S.M.»

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού που μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

«Παίξαμε ως ομάδα»

«Παίξαμε ως ομάδα»

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν σε δηλώσεις του μετά τη μεγάλη νίκη με 3-1 σετ κόντρα στον Παναθηναϊκό τόνισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν ομάδα και για αυτό έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα.

«Αντιδράσαμε όπως με τον ΠΑΟΚ»

«Αντιδράσαμε όπως με τον ΠΑΟΚ»

Στη δική του απόδοση γενικότερα στο παιχνίδι, στη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και στον Λίμπερμαν Αγκάμεζ αναφέρθηκε ο Ανδρέας Φράγκος μετά τη νίκη με 3-1 σετ επί του ΠΑΟ.