Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου»

«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου»
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 - 21:20

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πέρασε σαν… σίφουνας από τον Εύοσμο, όπου διέλυσε με 3-0 σετ τον τοπικό Αίαντα. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν εξαιρετικές και ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην αρχή του πρώτου σετ είχαμε κάποια προβλήματα με την υποδοχή, κάναμε κάποια λάθη, αλλά στον υπόλοιπο αγώνα η απόδοση της ομάδας μου σε αυτό τον τομέα ήταν ικανοποιητική. Αγωνιστήκαμε χωρίς την Χίπε φυσικά που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας της από τον τραυματισμό της, αλλά και χωρίς την Γιώτα, αφού επέλεξα να δώσω χρόνο συμμετοχής στην Εμμανουηλίδου. Τόσο στις προπονήσεις όσο και στους τελευταίους αγώνες, δουλεύουμε και δοκιμάζουμε πράγματα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για το Τσάλεντζ καπ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου».

Διαβάστε επίσης

«Αδέρφια για πάντα»

«Αδέρφια για πάντα»

Ο Κόνσταντιν Τσούπκοβιτς ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του.

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος!

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος!

Ο Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε στο Ζηρίνειο και παρακολούθησε από κοντά το ματς της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Κηφισιάς.

Διασκέδαση σε σινεμά για την Χίπε (pic)

Διασκέδαση σε σινεμά για την Χίπε (pic)

Η παίκτρια του Ολυμπιακού ανάρτησε φωτογραφία με την ίδια να βρίσκεται σε σινεμά και να είναι έτοιμη να απολαύσει ποπ- κόρν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.