Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αδέρφια για πάντα»

«Αδέρφια για πάντα»
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 - 23:07

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε δυναμικό «παρών» στο Ζηρίνειο και απέδειξε για μια ακόμα φορά έμπρακτα τη στήριξή του σε όλα τα αθλήματα του Θρύλου. Οι ΓΑΥΡΟΙ βοήθησαν την ανδρική ομάδα βόλεϊ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά και όλοι μαζί πανηγύρισαν μια ακόμα επιτυχία.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Τσούπκοβιτς έκανε ανάρτηση στο Facebook, με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξή του. Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, τόση αγάπη και στήριξη μόνο η Θύρα 7 μπορεί να προσφέρει!

«Ω, αδερφέ, τι υπέροχη βόλτα στην Αθήνα! Μερικές φορές δεν αποδίδεις όπως θέλεις, αλλά αν παλεύεις οι φίλαθλοι το νιώθουν. Είναι απίστευτη η στήριξη που έχουμε αυτή τη χρονιά. Έλαβα πολύ ωραία μηνύματα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟ. “Μην ανησυχείς, κοίτα μπροστά, ήταν μια κακή ήμερα”. Μόνο στην Ελλάδα. Μόνο η μια και μοναδική Θύρα 7-Ερυθρός Αστέρας. Αδέρφια για πάντα. Κανείς δεν μπορεί να μας ακουμπήσει».

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

Πάρτι στο Ζηρίνειο!

Πάρτι στο Ζηρίνειο!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ της Κηφισιάς.

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος!

Πάντα δίπλα ο Πρόεδρος!

Ο Μιχάλης Κουντούρης βρέθηκε στο Ζηρίνειο και παρακολούθησε από κοντά το ματς της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Κηφισιάς.