Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε το πρώτο βήμα»

«Να κάνουμε το πρώτο βήμα»
Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 - 17:54

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει την C.S.M Βουκουρεστίου στο Ρέντη και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Η Αρέτη Κονόμη μίλησε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη για τον αγώνα με τη ρουμάνικη ομάδα και παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το κλειστό, προκειμένου να βοηθήσει τις «ερυθρόλευκες» να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι το οποίο το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδό μας και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θέλουμε και μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό μας αποκλεισμό από την C.S.M. Βουκουρεστίου. Αυτό που προέχει είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε προσηλωμένες στον πρώτο στόχο, που είναι η νίκη στο ματς της Τετάρτης.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας και την ώθηση που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας. Θα’ ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη. Θα’ ναι δυνατό παιχνίδι και πιστεύω θα παιχτεί καλό βόλεϊ. Εξάλλου τα ευρωπαϊκά ματς είναι υψηλού επιπέδου. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας και επιθυμούμε να έρθουν στο γήπεδο ώστε να’ ναι για ακόμη μία φορά ο 7οςπαίκτης μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα όταν παίζουμε σε γεμάτο Ρέντη. Είναι μοναδικές οι στιγμές όταν αγωνιζόμαστε και ακούμε τους φιλάθλους μας να τραγουδούν στην εξέδρα.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στηρίζουν το σύλλογο και εκτός γηπέδων. Η συνεισφορά τους με την ιδιότητα του μέλους και την κάρτα φιλάθλου είναι τεράστια. Μεγαλύτερη από ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος εκτός Ολυμπιακού. Το μυαλό μας είναι μόνο στην προπόνηση και στους αγώνες και χάρη σε αυτούς δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο.

Είμαστε πάντα δίπλα στη Χίππε. Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού της προσπαθήσαμε να της τονώσουμε τη ψυχολογία. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον αγωνιστικό χώρο. Δίνουμε τα πάντα η μία για την άλλη και μέσα και έξω από το γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Την Τετάρτη με Ηρακλή

Την Τετάρτη με Ηρακλή

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, υποδέχεται την Τετάρτη (14/12) στις 14:30 στο Ρέντη τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξάγεται εμβόλιμα.

Και τώρα... CSM

Και τώρα... CSM

Την κάτοχο του Challenge Cup υποδέχεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Challenge Cup.