Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον επαναληπτικό»

«Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον επαναληπτικό»
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 - 22:32

Ο Θρύλος πήρε μια καθαρή νίκη απέναντι στην CSM Βουκουρεστίου (3-0 σετ) και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Η Ανα Λαζάρεβιτς μίλησε για τη νίκη επί της ρουμάνικης ομάδας και τόνισε ότι το περσινό πάθημα στο Βουκουρέστι έγινε μάθημα για τις «ερυθρόλευκες».

Μάλιστα, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός θα πάει στην Ρουμανία με στόχο τη νίκη. «Μόλις έρθει ο επαναληπτικός να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να νικήσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Λαζάρεβιτς:

«Άμα κάποιος δει το σκορ, θα νομίζει ότι ήταν εύκολη η επικράτησή μας. Όμως δεν είναι έτσι. Σίγουρα είχαμε άγχος αλλά παίξαμε καλά ως ομάδα. Από κει και πέρα μπορεί οι αναμνήσεις μας από το περσινό παιχνίδι στο Βουκουρέστι να μην είναι καλές, όμως είμαι σίγουρη ότι θα μας βοηθήσουν να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Τώρα πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο και μόλις έρθει ο επαναληπτικός να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να νικήσουμε. Είμαστε ένα χρόνο παραπάνω ως ομάδα και αυτό πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει».

Διαβάστε επίσης

Έκανε το πρώτο βήμα!

Έκανε το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου και πλέον θέλει δύο σετ προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κράτησε το αήττητο!

Κράτησε το αήττητο!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Ηρακλή στο "Μελίνα Μερκούρη" και έκανε το 9Χ9 στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Θρύλος πήρε τη νίκη χωρίς να έχει βαθμολογική απώλεια.