Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε»

«Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε»
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 - 21:46

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε με 3-0 σετ την CSM Βουκουρεστίου και όπως τόνισε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς η ομάδα του πλέον έχει πολύ καλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Ο Σέρβος προπονητής, ωστόσο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του επαναληπτικού στο Βουκουρέστι, καθώς είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από την περσινή ήττα από την ρουμάνικη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε σίγουρα τις αναμνήσεις από το περσινό παιχνίδι στο Βουκουρέστι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα στον επαναληπτικό, αφού θα παίξουμε σε ένα μικρό γήπεδο, με πολύ φασαρία. Σίγουρα, όμως, αυτή η εμπειρία θα μας βοηθήσει. Σήμερα ήταν το πρώτο δυνατό παιχνίδι της ομάδας με αυτή τη σύνθεση και σε κάποιες στιγμές δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο.

Φυσικά είχαμε και διαστήματα που δεν ήμασταν τόσο καλοί και κάναμε λάθη, αλλά πλέον έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Περίμενα ότι θα παίξουμε καλά γιατί τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οπότε ναι το περίμενα...»

Διαβάστε επίσης

Έκανε το πρώτο βήμα!

Έκανε το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 σετ κόντρα στην CSM Βουκουρεστίου και πλέον θέλει δύο σετ προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς μίλησε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Θρύλος πήρε τη νίκη χωρίς να έχει βαθμολογική απώλεια.