Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο μισό»

«Θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο μισό»
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 - 13:36

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού δήλωσε ο Σλόμπονταν Μπόσκαν, μετά και τη νίκη επί του Α.Π.Σ Κύζικου με 3-0 σετ. Παράλληλα, ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με αυτή τη νίκη ολοκληρώσαμε τον πρώτο μισό της σεζόν με 11 νίκες σε 11 αγώνες. Θα έχουμε κάποιες ημέρες να ξεκουραστούμε τα Χριστούγεννα και μετά θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για την επόμενη πρόκληση, τα παιχνίδια με την Σουργκούτ. Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία μας μέχρι στιγμής αλλά σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Περιμένω ότι θα παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν όπου μας περιμένουν δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟ και πήρε βραβείο

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟ και πήρε βραβείο

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Α.Π.Σ Κύζικο παρέλαβε από τον team manager του τμήματος, Νίκο Μαντούβαλο το βραβείο για τον τίτλο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Α1.

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση η Χαλιβέρα

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση η Χαλιβέρα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση της αθλήτριας του Ολυμπιακού, από τον γιατρό της ομάδας κ. Εμμανουήλ Μπριλάκη στην Κλινική Ψυχικού του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.