Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να περάσουμε τη Σουργκούτ»

«Μπορούμε να περάσουμε τη Σουργκούτ»
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 20:41

Μια πολύ μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Σουργκούτ για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του CEV CUP.

Ο Κόνσταντιν Τσούπκοβιτς αναφέρθηκε στον αγώνα με τη ρώσικη ομάδα και τόνισε ότι άπαντες είναι πανέτοιμοι να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ήρθαμε για τη νίκη! Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό μας. Ξέρουμε τι κάναμε λάθος στο πρώτο παιχνίδι και σε τι θα πρέπει να λειτουργήσουμε καλύτερα στη διάρκεια του δεύτερου αγώνα. Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού, και το μάξιμουμ της απόδοσης μας θα είναι 110%. Γι’ αυτό πιστεύουμε δυνατά ότι μπορούμε να περάσουμε τη Σουργκούτ».

Διαβάστε επίσης

Πολύ χιόνι στο Σουργκούτ (vid)

Πολύ χιόνι στο Σουργκούτ (vid)

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ρωσία, στην οποία συνάντησε πολικές θερμοκρασίες και πολύ χιόνι, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Σουργκούτ.

Έφυγε με ψηλά το κεφάλι!

Έφυγε με ψηλά το κεφάλι!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Σουργκούτ με 3-1 και αποκλείστηκε από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με πάθος και τσαμπουκά στην Ρωσία (pics)

Με πάθος και τσαμπουκά στην Ρωσία (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για τον επαναληπτικό με την Σουργκούτ για τη φάση των «16» του CEV Cup. Την Τετάρτη στις 16:00 το εκτός έδρας παιχνίδι με την ρώσικη ομάδα.