Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος και τσαμπουκά στην Ρωσία (pics)

Με πάθος και τσαμπουκά στην Ρωσία (pics)
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 - 19:10

Να σφραγίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του CEV CUP θέλει η ανδρική ομάδα βόλεϊ, η οποία την Τετάρτη στις 16:00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σουργκούτ. Οι «ερυθρόλευκοι» από τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκονται στη Ρωσία, όπου θα παλέψουν για τη μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» είχε επικρατήσει με 3-2 σετ και είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα κόντρα στην περσινή φιναλίστ του Champions League.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Σλόμπονταν Μπόσκαν και άπαντες θα τα δώσουν όλα για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Κώστας Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κόνραντ Γκούζντα, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, Τζάστιν Νταφ, Ανδρέας Φράγκος, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Στεφάνου, Άθος Κόστα

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Ολυμπιακού στην Ρωσία, αλλά και από την προπόνηση της Τρίτης:

Διαβάστε επίσης

Πολύ χιόνι στο Σουργκούτ (vid)

Πολύ χιόνι στο Σουργκούτ (vid)

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Ρωσία, στην οποία συνάντησε πολικές θερμοκρασίες και πολύ χιόνι, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Σουργκούτ.

Με στόχο την πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι με προορισμό το μακρινό Σουργκούτ με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στο μυαλό τους μόνο την πρόκριση.