Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας»

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή μας»
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 - 10:17

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα της αντίστοιχης του Πανναξιακού, παίζοντας αρκετά καλά, όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Μπράνκο Κοβάσεβιτς.

Ο τεχνικός του Θρύλου υπογράμμισε πως είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτριών του στις οποίες έδωσε συγχαρητήρια, καθώς κατάφεραν να πετύχουν μία εύκολη νίκη μετά από ένα δύσκολο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Θρύλου:

«Κάποιες στιγμές, ειδικότερα στο πρώτο σετ δεν παίξαμε τόσο καλά. Είχαμε αρκετά λάθη αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και παίξαμε καλό βόλεϊ, ενώ είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε αθλήτριες που δεν έχουν παίξει πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Επομένως είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους και από τον τρόπο που αξιοποίησαν την ευκαιρία να παίξουν. Θέλω να έχω όλες τις αθλήτριές μου ετοιμοπόλεμες για τα επόμενα ματς, μιας και έχουμε αρκετούς αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στα κορίτσια. Κάναμε μια καθαρή νίκη μετά από ένα δύσκολο ματς».

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την πρόκριση στο Final Four

Με στόχο την πρόκριση στο Final Four

Την Τετάρτη (15/2, 18:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει στο Ζηρίνειο τον Ηρακλή Κηφισιάς και θα τα δώσει όλα για να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Λάμπει» η Χίπε (pic)

«Λάμπει» η Χίπε (pic)

Η Γερμανίδα διαγώνιος «λάμπει» τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Χαρακτηριστική ήταν η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram η «ερυθρόλευκη» παίκτρια.