Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αξίζουν το χειροκρότημά μας

Αξίζουν το χειροκρότημά μας
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 - 14:51

Με την Μπούρσασπορ παίζουν απόψε τα κορίτσια του Θρύλου στον πρώτο τελικό για το Challenge Cup. Οι Πειραιώτισσες έχουν κάνει καταπληκτική πορεία φέτος και έχουν όλα τα φόντα να φτάσουν στην επιτυχία. Ο αντίπαλος είναι δύσκολη ομάδα, αλλά στον Θρύλο είναι αποφασισμένοι όλοι να δώσουν το καλύτερο δυνατό.

Θέλουμε το Κύπελλο αναμφισβήτητα, αλλά ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν τα κορίτσια, αξίζουν το μεγάλο χειροκρότημα όλων για αυτό το σπουδαίο ταξίδι τους. Με τις απίστευτες προκρίσεις και το βόλεϊ που έχουν παίξει, έδειξαν πως όταν θέλεις, μπορείς.

Για αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία όλων στο Ρέντη σε μερικές ώρες. Για να φανεί πως αναγνωρίστηκαν όλες τους οι προσπάθειες και πως ο κόσμος θα τις στηρίζει πάντα.

Όλοι Ρέντη λοιπόν σήμερα με φόντο το Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου

Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη» και στήριξαν τις προσπάθειες των κοριτσιών της ομάδας.

«Θέλουμε την κούπα, πάμε να νικήσουμε»!

«Θέλουμε την κούπα, πάμε να νικήσουμε»!

Η Στέλλα Χριστοδούλου πανευτυχής μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπούρσα τόνισε σε δηλώσεις της πως η ομάδα της θέλει την κούπα και θα πάει στην Τουρκία να την πάρει.

Για το 2-0

Για το 2-0

Τον Παμβοχαϊκό υποδέχεται τη Μ. Πέμπτη στο Ρέντη η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού και θέλει φυσικά να κάνει το 2-0.