Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη! (vids+pics)

Πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη! (vids+pics)
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 - 22:34

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την προετοιμασία της για τον δεύτερο τελικό με την Μπούρσα για το CEV Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» το Μεγάλο Σάββατο στις 16:00 θα αντιμετωπίσουν την τούρκικη ομάδα και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να κατακτήσουν τον τίτλο. Σε περίπτωση ήττας με 3-2 ο αγώνας θα κριθεί στο χρυσό σετ, ενώ με ήττα 3-0 ή 3-1 ευνοείται η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων».

Ο Θρύλος φέτος έχει πραγματοποιήσει μια μεγαλειώδη πορεία στο Challenge Cup και έχει με χαρά και περηφάνια όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Πλέον, η ομάδα του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θέλει να πάρει τη νίκη και στην Τουρκία, προκειμένου να κατακτήσει το τρόπαιο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάϊ, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προπόνηση του Θρύλου στην Προύσα:

Διαβάστε επίσης

Με ψυχή και τσαμπουκά!

Με ψυχή και τσαμπουκά!

Οι «ερυθρόλευκες» θα δώσουν τον καλύτερό του εαυτό κόντρα στην Μπούρσα, προκειμένου ο Θρύλος να κατακτήσει το Challenge Cup και να γεμίσει με χαρά τους ΓΑΥΡΟΥΣ!