Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ψυχή και τσαμπουκά!

Με ψυχή και τσαμπουκά!
Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 - 22:00

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Προύσα, όπου το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου θα τα δώσει όλα κόντρα στην Μπούρσα, προκειμένου να κατακτήσει το CEV Challenge Cup.

Αυτή η ομάδα μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους στη φετινή σεζόν, πετυχαίνοντας σπουδαίες νίκες, αλλά και μεγάλες προκρίσεις. Πλέον, θέλει να κάνει το τελευταίο βήμα και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες να παλέψουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, προκειμένου να κάνουν για μια ακόμα περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει προετοιμάσει κατάλληλα τις παίκτριές του και όλες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Με πάθος, τσαμπουκά και μαγκιά για να βαφτεί το τρόπαιο ερυθρόλευκο!

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη! (vids+pics)

Πανέτοιμη για τη μεγάλη μάχη! (vids+pics)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον δεύτερο τελικό με την Μπούρσα και είναι πανέτοιμη για να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το CEV Challenge Cup!

«Η πίεση έχει μεταφερθεί στην Μπούρσα»

«Η πίεση έχει μεταφερθεί στην Μπούρσα»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τον δεύτερο τελικό με την τούρκικη ομάδα και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του CEV Challenge Cup.

«Είμαστε έτοιμες να παλέψουμε»

«Είμαστε έτοιμες να παλέψουμε»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» είναι πανέτοιμες για την αναμέτρηση με την Μπούρσα και θα παλέψουν για να κατακτήσουν τον τίτλο.