Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτε την κούπα μέσα στην Τουρκία!

Πάρτε την κούπα μέσα στην Τουρκία!
Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 - 00:02

Ραντεβού με την ιστορία έχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει την Μπούρσα στην Τουρκία, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup. Live από το gavros.gr στις 16:00/CS6…

Οι «ερυθρόλευκες» στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Ρέντη έκαναν μια επική ανατροπή και επικράτησαν με 3-2 σετ. Ο Θρύλος πλέον για να πάρει το τρόπαιο, χρειάζεται τη νίκη στην Τουρκία με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση ήττας με 3-2 ο αγώνας θα κριθεί στο χρυσό σετ, ενώ με ήττα 3-0 ή 3-1 ευνοείται η τούρκικη ομάδα.

Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι πανέτοιμες για τη μεγάλη μάχη και θα παλέψουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο, για να πάρουν τη νίκη και να κάνουν για μια ακόμα φορά περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάϊ, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Διαβάστε επίσης

Ανατριχίλα... (vid)

Ανατριχίλα... (vid)

Ο Θρύλος κοντράρεται απόψε με την ομάδα της Μπούρσασπορ στον δεύτερο τελικό για το Challenge Cup και ο Ερασιτέχνης ανάρτησε ένα βίντεο με το οποίο μας πωρώνει αφάνταστα.