Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι στο χέρι μας η κατάκτηση του τροπαίου»

«Είναι στο χέρι μας η κατάκτηση του τροπαίου»
Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 - 10:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πανέτοιμες να γράψουν ιστορία είναι άπαντες στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Τόσο οι παίκτριες όσο και το προπονητικό τιμ, αλλά και όλοι όσοι εργάζονται για την ομάδα, βρίσκονται από την Πέμπτη στην Τουρκία, έχοντας στο μυαλό τους την κατάκτηση του ευρωτροπαίου. Ειδικά μετά τη νίκη στο «Μ. Μερκούρη» και έτσι όπως αυτή ήρθε (με μια ακόμα ευρωπαϊκή ανατροπή από τις «ερυθρόλευκες») ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να γράψει με τις πιο χρυσές σελίδες στο βιβλίο της ευρωπαϊκής του ιστορίας.

Ο «ΓΑΥΡΟΣ» μίλησε με την Κωνσταντίνα Βλαχάκη, με την άσο του Θρύλου να τονίζει στις δηλώσεις της ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της έχουν πάει στην Τουρκία με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μετά από έναν συναρπαστικό πρώτο τελικό ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, που ήταν και ο πρώτος στόχος, και τώρα βρίσκεται στην Τουρκία για το δεύτερο παιχνίδι. Ποιο είναι το σχόλιό σου για αυτή τη δυάδα των αγώνων;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οσον αφορά το πρώτο παιχνίδι ήταν καταπληκτικό, ακόμα και όταν χάναμε με 2-0 σετ δεν πιστέψαμε ότι θα χάσουμε και δεν παραιτηθήκαμε και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι. Με αυτόν τον κόσμο δεν μπορείς να χάσεις. Από εκεί και πέρα τώρα ήρθαμε στην Τουρκία, σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς μέσα στην έδρα τους. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι και τίποτα δεν είναι απίθανο. Εμείς πάμε για τη νίκη.

Ε: Ο χαρακτήρας που έδειξε ο Ολυμπιακός στο να γυρίσει το παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ ισχυρή ομάδα από 0-2 σε 3-2 και να πάρει τρία διαδοχικά σετ και να είναι αυτός ο τελικός νικητής, είναι ένα στοιχείο το οποίο το εμφανίζει για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν, βοηθάει και στον τομέα της ψυχολογίας;
Α: Σίγουρα βοηθάει. Και νομίζω ότι αυτό δείχνει πόσο δεμένες είμαστε σαν ομάδα. Το πόσο καλά είναι η ψυχολογία μας. Και ότι δεν είμαστε μόνο ποιοτικά καλές παίκτριες, γιατί και η άλλη ομάδα είχε ποιότητα, αλλά σαν σύνολο μπορούμε να αποδώσουμε πάρα πολύ καλά.

Ε: Και τώρα πού πιστεύεις ότι μπορεί να κριθεί ο τελικός στην Τουρκία; Τι θα παίξει ρόλο;
Α: Εντάξει, πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά, βέβαια παίζουμε σε ένα γήπεδο που έχουμε ξαναπάει και ερχόμαστε και δύο ημέρες νωρίτερα και είναι πολύ θετικό αυτό, αλλά πρέπει να μπούμε νομίζω πολύ πιο δυνατά από την αρχή. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας καθαρά.

Διαβάστε επίσης

Ανατριχίλα... (vid)

Ανατριχίλα... (vid)

Ο Θρύλος κοντράρεται απόψε με την ομάδα της Μπούρσασπορ στον δεύτερο τελικό για το Challenge Cup και ο Ερασιτέχνης ανάρτησε ένα βίντεο με το οποίο μας πωρώνει αφάνταστα.

Πάρτε την κούπα μέσα στην Τουρκία!

Πάρτε την κούπα μέσα στην Τουρκία!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωππίζει την Μπούρσα στην Τουρκία για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup.Live από το gavros.gr στις 16:00/CS6…