Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Αρη

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Αρη
Σάββατο, 6 Μαΐου 2017 - 22:29

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 με τον Αρη.

Στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς δεν θα αγωνιστούν ο τραυματίας Ματ Λοτζέσκι και πιθανότατα ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος παραμένει τιμωρημένος.

Οσον αφορά στον Ματ Λοτζέσκι, ο Αμερικανός με βελγικό διαβατήριο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Την Παρασκευή μάλιστα ξεκίνησε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα έκανε και ασκήσεις με σουτ και μπάλα.

Ο Ματ θέλει χρόνο για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και αυτό που προέχει είναι να επιστρέψει 100% δυνατός και υγιής.

Διαβάστε επίσης

Κλείστε τους το στόμα και σηκώστε την κούπα!

Κλείστε τους το στόμα και σηκώστε την κούπα!

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη στο κατάμεστο Ρέντη είναι ο Ολυμπιακός στον 5ο και τελευταίο τελικό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Volley League. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS2

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» στο «Μελίνα Μερκούρη» και προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Σλόμπονταν Μπόσκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.