Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)

«Καμίνι» το Ρέντη (pics)
Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 - 21:26

Καταπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν για ακόμη μία φορά οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι μετέτρεψαν σε «καμίνι» το Ρέντη και προσπάθησαν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού κατέκλυσαν το «Μελίνα Μερκούρη» και με τη δυνατή φωνή τους προσπάθησαν να βοηθήσουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδειξαν τη… δίψα τους για το συγκεκριμένο ματς, εξαντλώντας τα εισιτήρια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έκανα ότι μπορούσαν για να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού, κάτι που δεν θα μπορούσαν να πράξουν και στο συγκεκριμένο κρίσιμο και πολύ σημαντικό ματς του Θρύλου.

Δείτε φωτογραφίες από την «καυτή» ατμόσφαιρα στο Ρέντη:

Διαβάστε επίσης

«Δεν είχαμε καθόλου υπομονή»

«Δεν είχαμε καθόλου υπομονή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχαν την απαιτούμενη υπομονή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έτσι έχασαν το ματς.

Κλείστε τους το στόμα και σηκώστε την κούπα!

Κλείστε τους το στόμα και σηκώστε την κούπα!

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη στο κατάμεστο Ρέντη είναι ο Ολυμπιακός στον 5ο και τελευταίο τελικό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Volley League. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS2