Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η τρίτη και τελευταία περίοδος του Olympiacos Beach Volley Tournament

Η τρίτη και τελευταία περίοδος του Olympiacos Beach Volley Tournament
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 - 20:20

Η τρίτη και τελευταία περίοδος του «Olympiacos Beach Volleyball Tournament» διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουλίου. Το πρόγραμμα του τουρνουά, περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και το μεγάλο δώρο της 2ήμερης διαμονής για 2 άτομα στην Αίγινα.

Πρόκειται για ένα Τουρνουά που θα προσφέρει συγκινήσεις στους συμμετέχοντες και θα τους δώσει την ευκαιρία να αθληθούν παίζοντας Beach Volley στις σύγχρονες νέες εγκαταστάσεις του τμήματος στην Πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 6977-716615. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€.

Olympiacos Beach Volley Tournament

29-30 Ιουλίου:

Σάββατο (29/7): King & Queen

Κυριακή (30/7): Mεικτό Τουρνουά

Στο γήπεδο Beach Volley στην Πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά!

Πληροφορίες & Συμμετοχές 6977-716615

Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά είναι ο ΓΑΥΡΟΣ.

Μέχρι στιγμής, όλα τα τουρνουά του Ολυμπιακού, έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, μιας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι αρκετά καλή. Προπονητές του τμήματος Beach Volley του Θρύλου, είναι ο Γιάννης Μαμάης και η Αρετή Τέζα.

Βέβαια, πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός από τον ΓΑΥΡΟ που είναι χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά, υπάρχουν και οι υπόλοιποι χορηγοί, όπου χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι συγκεκριμένοι αγώνες.

Όσον αφορά τώρα το μεγάλο δώρο των αγώνων που είναι ένα μια 2ήμερη διαμονή για 2 άτομα στην Αίγινα, μετά την ανάδειξη των νικητών του κάθε τουρνουά, θα υπάρξει κλήρωση μεταξύ τους, προκειμένου να αναδειχθεί και ο μεγάλος νικητής του δώρου.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το γήπεδο του Beach Volley, του Ολυμπιακού στην πλαζ Βοτσαλάκια όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες, είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ελλάδα, με την άμμο του γηπέδου να είναι άκρως αγωνιστική και από τις καλύτερες που υπάρχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, γίνεται σε ένα άρτια οργανωμένο περιβάλλον, ενώ υπάρχει ακριβώς δίπλα και η θάλασσα, για όποιον θέλει να συνδυάσει τους αγώνες με κάποια άλλη δραστηριότητα.

Όσον αφορά τώρα τις συμμετοχές, δεν υπάρχει κάποιο όριο ηλικίας των ατόμων που θα αγωνιστούν στο τουρνουά, και μπορεί να είναι από πέντε μέχρι και ογδόντα πέντε ετών, είτε για τους αγώνες, είτε και για μια απλή προπόνηση. Παράλληλα, γίνονται και καθημερινές προπονήσεις από τους coach του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι η Αρετή Τέζα και ο Γιάννης Μαμάης.

Για οποιαδήποτε περεταίρω ενημέρωση, μπορεί ο κόσμος να τηλεφωνεί στο 6977-716615.

Διαβάστε επίσης