Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε σε καλό δρόμο»

«Είμαστε σε καλό δρόμο»
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 - 19:06

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με την Κηφισιά δήλωσε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά τη νίκη του Θρύλου με 4-1 σετ. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε καλό δρόμο, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του και επισήμανε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να χτίσουν χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σε γενικές γραμμές από τον τρόπο με τον οποίο έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος. Είμαστε σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμα ορισμένες εβδομάδες για να είμαστε στο 100%.

Όμως σίγουρα βρισκόμαστε στο επίπεδο που απαιτείται για να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν. Όσον αφορά το σημερινό φιλικό, ξεκινήσαμε λίγο χαλαρά και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί. Στη συνέχεια, βήμα βήμα σταθήκαμε καλύτερα στον αγώνα, βελτιώσαμε την απόδοσή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να δουλεύουμε για να χτίσουμε το χαρακτήρα μας»

Διαβάστε επίσης

Ετοιμος για το Λιγκ Καπ!

Ετοιμος για το Λιγκ Καπ!

Ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στη νέα αγωνιστική σεζόν, νίκησε σε φιλικό αγώνα την Κηφισιά με 4-1 σετ.

Φιλικό με τον Πορφύρα

Φιλικό με τον Πορφύρα

Φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Πορφύρα θα δώσει το Σάββατο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ.