Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνεχίσαμε το σερί μας»

«Συνεχίσαμε το σερί μας»
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 23:44

Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα της στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού με τον Πορφύρα στάθηκε η Τζίνα Λαμπρούση, μετά τη νίκη του Θρύλου στο «Π. Σαλπέας» με 3-0 σετ.

Παράλληλα, η παίκτρια του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτερες στα επόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Συνεχίζουμε το σερί των νικών μας με 3-0 σετ. Σήμερα ο Πορφύρας έπαιξε πολύ καλά, μας πίεσε αλλά θεωρώ ότι αντιδράσαμε σωστά και όταν φτάναμε στους 20 πόντους τελειώναμε τα σετ. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για τα επόμενα παιχνίδια»

Διαβάστε επίσης

Κυρίαρχος και αήττητος!

Κυρίαρχος και αήττητος!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ, δείχνοντας από το πρώτο κιόλας ντέρμπι της χρονιάς, τις άγριες διαθέσεις του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Μόνο ο Θρύλος πλέον αήττητος στη Volley League. Πλέον το μυαλό όλων στην Ινεγκόλ.

«Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»

«Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς τόνισε ότι η ομάδα του είχε προβλήματα στην υποδοχή και στην κόντρα μπάλα, ωστόσο, αντέδρασε σωστά στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη κόντρα στον Πορφύρα.

Ασταμάτητες!

Ασταμάτητες!

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε στο «Παναγιώτης Σαλπέας» τον Πορφύρα με 3-0 σετ και έκανε το «6 στα 6» στο φετινό πρωτάθλημα.