Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»

«Αντιδράσαμε σωστά και πήραμε τη νίκη»
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 - 23:31

Προβλήματα στην υποδοχή και στην κόντρα επίθεση διέκρινε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στον αγώνα της γυναικείας ομάδας του Θρύλου με τον Πορφύρα.

Ο Σέρβος τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα σε αυτούς δύο τομείς και επισήμανε η ομάδα του χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το μόνο που κρατάει από το ματς είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με τους τρεις βαθμούς τις νίκης. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μας από την αρχή της σεζόν, δυσκολευτήκαμε στην υποδοχή αλλά και στην κόντρα επίθεση. Αντιδράσαμε σωστά όταν έπρεπε και πήραμε μια ακόμα νίκη. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίσαμε το σερί μας»

«Συνεχίσαμε το σερί μας»

Η Τζίνα Λαμπρούση μίλησε για τη νίκη επί του Πορφύρα και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, για να παρουσιαστούν καλύτερες στα επόμενα παιχνίδια.

Κυρίαρχος και αήττητος!

Κυρίαρχος και αήττητος!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με 3-1 σετ, δείχνοντας από το πρώτο κιόλας ντέρμπι της χρονιάς, τις άγριες διαθέσεις του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Μόνο ο Θρύλος πλέον αήττητος στη Volley League. Πλέον το μυαλό όλων στην Ινεγκόλ.

Ασταμάτητες!

Ασταμάτητες!

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού νίκησε στο «Παναγιώτης Σαλπέας» τον Πορφύρα με 3-0 σετ και έκανε το «6 στα 6» στο φετινό πρωτάθλημα.