Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη»

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη»
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 23:47

Στροφή στο παιχνίδι κόντρα στην Τουρ, υπάρχει πλέον σε όλους στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Θρύλου, μετά τη νίκη κόντρα στο Φοίνικα στη Σύρο, τόνισε ότι γνωρίζει ότι στη Γαλλία η ομάδα του θα αντιμετωπίσει μια εχθρική ατμόσφαιρα, αλλά θα πρέπει να παίξει καλά ώστε να είναι εκείνη που θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ήρθαμε έτοιμοι να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Έτσι ήταν το πρώτο σετ, μας πίεσαν αλλά πήραμε το προβάδισμα. Στη συνέχεια σιγά σιγά βελτιωνόμασταν και πήραμε τη νίκη.

Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη και πάμε στη Γαλλία για την πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα βρούμε εχθρική ατμόσφαιρα αλλά πρέπει να παίξουμε καλά και να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση», τόνισε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στο osfp.gr.

Διαβάστε επίσης

Προετοιμάζεται για το ματς η Χίπε (pic)

Προετοιμάζεται για το ματς η Χίπε (pic)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 τον Ηρακλή Κηφισιάς για το πρωτάθλημα, με την Χίπε να προετοιμάζεται για τον αγώνα μαζί με το σκυλάκι της.

«Να κλείσουμε αήττητοι το 2017»

«Να κλείσουμε αήττητοι το 2017»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μίλησε για τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Πανναξιακό.