Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Μιχάλη Κουντούρη ο Ολυμπιακός στη Γαλλία

Με τον Μιχάλη Κουντούρη ο Ολυμπιακός στη Γαλλία
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 23:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με τον ισχυρό του άνδρα, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Γαλλία, για την αναμέτρηση κόντρα στην Τουρ, την ερχόμενη Τρίτη (19/12). Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, θα συνοδέψει την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στη χώρα των «τρικολόρ», δείχνοντας για ακόμα μια φορά, ότι βρίσκεται δίπλα σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, μετά τη νίκη της με 3-0 στο Ρέντη, στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης, θέλει δύο σετ, προκειμένου να είναι εκείνη που θα πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Challenge Cup.

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, είναι ένας στόχος που έχουν θέσει άπαντες στο Πειραιώτικο στρατόπεδο, κάτι που φαίνεται και με τον πλέον περίτρανο τρόπο, με την παρουσία του Μιχάλη Κουντούρη στη Γαλλία.

Ωστόσο δείχνει και ένα ακόμα πράγμα. Μπορεί να ακούστηκαν τα όσα ακούστηκαν για την υπόθεση του Νέιθαν Γουνεμπάνια, αλλά η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία απέρριψε πανηγυρικά τα όσα ισχυρίστηκε ο παίκτης αλλά και η Τουρ, κάτι το οποίο αποτέλεσε την απόλυτη δικαίωση για τον Ολυμπιακό, και η παρουσία του Μιχάλη Κουντούρη για πρώτη φορά φέτος σε εκτός έδρας αναμέτρηση τμήματος του Ερασιτέχνη, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μαζί του θα είναι επίσης ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δαλέζιος και η Γενική Γραμματέας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Διαβάστε επίσης

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη»

«Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη»

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Φοίνικα Σύρου τόνισε ότι η ομάδα του είχε πάει προετοιμασμένη για να παίξει ένα δυνατό παιχνίδι.

Προετοιμάζεται για το ματς η Χίπε (pic)

Προετοιμάζεται για το ματς η Χίπε (pic)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 τον Ηρακλή Κηφισιάς για το πρωτάθλημα, με την Χίπε να προετοιμάζεται για τον αγώνα μαζί με το σκυλάκι της.

Πέρασε και από τη Σύρο

Πέρασε και από τη Σύρο

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός πριν την Τουρ, επικράτησε και του Φοίνικα με 3-0 σετ και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague.