Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενοι παίκτες, επιτελείο, σύλλογος και πρόεδρος»

«Χαρούμενοι παίκτες, επιτελείο, σύλλογος και πρόεδρος»
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 00:16

Αρκετά χαρούμενος από την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του CEV Challenge Cup, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρ, τόνισε στο osfp.gr, τόνισε ότι άπαντες είναι ικανοποιημένοι που έφεραν την πρόκριση στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος βρέθηκε στη Γαλλία μαζί με την αποστολή των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Πρώτα από όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε στο χρυσό σετ. Σήμερα όπως όλοι ξέραμε ήταν κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι με βάση όσα συνέβησαν τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

Όχι μόνο για την ομάδα τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, αλλά για το σύλλογο τα μέλη τον πρόεδρο γιατί εδώ και δυο εβδομάδες η Τουρ υποστήριζε ψέμματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που φέρνουμε αυτή την πρόκριση στον πρόεδρο, στον σύλλογο και στους φιλάθλους μας γιατί ήταν αναπάντεχα τα όσα συνέβησαν εδώ και δυο εβδομάδες. Αγωνιστικά ήταν δύσκολο και σκληρό παιχνίδι.

Σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού χάσαμε την προσοχή μας στο κομμάτι της τακτικής και τους δώσαμε την ευκαιρία να βρουν καλό ρυθμό. Ωστόσο πιστεύω ότι δουλέψαμε πολύ το μυαλό μας και είχαμε προετοιμαστεί ότι όλα αυτά μπορεί να συμβούν, με την ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε και με τους διαιτητές.

Κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και όλα αυτά για το οποία είχαμε συζητήσει ήρθαν στο χρυσό σετ. Το ελέξγαμε και πετύχαμε το στόχο μας».

Διαβάστε επίσης

«Η πρόκριση είναι μια απάντηση σε όσους μας κατέκριναν»

«Η πρόκριση είναι μια απάντηση σε όσους μας κατέκριναν»

Τέλος καλό όλα καλά για τον Γιώργο Πετρέα, με τον διεθνή κεντρικό του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Τουρ και την πρόκριση του Θρύλου, να τονίζει στις δηλώσεις του ότι έδωσαν άπαντες απαντήσεις σε όσους κατέκριναν τον σύλλογο του Πειραιά.

«Χρυσή» παλικαρίσια πρόκριση!

«Χρυσή» παλικαρίσια πρόκριση!

Με Θρυλική καρδιά και ψυχή η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε στο χρυσό σετ της Τουρ και πήρε την πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup.

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Συνεχίζεται το κλίμα πόλωσης από την Τουρ

Με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την επιστολή διαμαρτυρίας προς την CEV, στην οποία καθιστά σαφές το εχθρικό κλίμα που υπάρχει κατά της ομάδας ενόψει του αγώνα με την γαλλική Τουρ που θα ξεκινήσει το βράδυ της Τρίτης (19/12).