Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη»

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη»
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 15:41

Στη συγκέντρωση που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του στο ματς με την Λοκομοτίβ Μπακού (17/01) στάθηκε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ σε δηλώσεις του στο osfp.gr.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Επίσης, επισήμανε ότι το γεμάτο Ρέντη θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στην ομάδα του, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η αντίπαλη ομάδα θα υποφέρει από την υποστήριξη των φίλων του Ολυμπιακού προς την αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ:

«Επιστρέφουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το επόμενο παιχνίδι μας για το Challenge Cup κόντρα στη Λοκομοτίβ Μπακού. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και έχουμε μεγάλο κίνητρο για συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά στην έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε το πρώτο βήμα και να προκριθούμε στη συνέχεια στον επόμενο γύρο. Είναι επίσης σημαντικό να είναι γεμάτο το γήπεδο όχι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια αλλά και σε κάθε αγώνα που παίζουμε γιατί μπορεί κάποιες στιγμές που η ομάδα θα...υποφέρει να επανέλθει με την υποστήριξη των φιλάθλων μας».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος να πάρει το πλεονέκτημα

Πανέτοιμος να πάρει το πλεονέκτημα

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει τη Λοκομοτίβ Μπακού, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Στο Ρέντη κόντρα στον Εθνικό

Στο Ρέντη κόντρα στον Εθνικό

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Volleyleague, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τον Εθνικό Πειραιά στο Ρέντη.

«Περιμένουμε τους οπαδούς μας να μας ενισχύσουν»

«Περιμένουμε τους οπαδούς μας να μας ενισχύσουν»

Ο Φάμπιαν Ντρίζγκα κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να δώσει το «παρών» στο Ρέντη στον αγώνα με την Λοκομοτίβ Μπακού (17/01), προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν ώθηση, κάνοντας το 1ο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Challenge Cup.