Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάτησε» Ρουμανία ο Θρύλος

«Πάτησε» Ρουμανία ο Θρύλος
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 - 11:16

Την Ταργκοβίστε αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Τρίτη στις 18:00 στη Ρουμανία για τη ρεβάνς του αγώνα για τη φάση των «16» του Challenge Cup. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ή ακόμα και να κερδίσει με 3-2 και να πάρει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται τη νίκη. Στο Ρέντη έχασε με 3-2.

Η ομάδα αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για τη Ρουμανία και μερικές ώρες μετά έφτασε στον προορισμό της, με την αποστολή να απαρτίζεται από τις παρακάτω παίκτριες.

Αναλυτικά...

Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού η Κατερίνα Ζακχαίου και η Μαρία Νομικού

Διαβάστε επίσης

Το Τιργκόβιστε και η CSM...

Το Τιργκόβιστε και η CSM...

Διαβάστε χρήσιμα στοιχεία για την πόλη στην οποία θα παίξει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αύριο για το Challenge Cup. Και όχι μόνο...

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Μπακού

Με κεκτημένη ταχύτητα από το Μπακού

Μετά την μεγάλη πρόκριση στους «8» του Challenge Cup, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, επικράτησε και της Νίκης Αιγινίου με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volleyleague.