Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας»

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας»
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 - 09:21

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση κόντρα στην Μενέν για τους «4» του CEV Challenge Cup με τον κόσμο της ομάδας να είναι συγκλονιστικός.

Ο Κώστας Στιβαχτής σε δηλώσεις του στάθηκε στην απίστευτη στήριξη που είχαν ακόμη και στο Βέλγιο από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, ευχαριστώντας τους για όλη αυτή την αγάπη που δείχνουν για εκείνους και το σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν το πρώτο βήμα που έπρεπε να κάνουμε σε ένα αρκετά δύσκολο γήπεδο και καυτή έδρα όπου το κοινό ήταν πολύ κοντά στην ομάδα. Η Μενέν παίζει πολύ καλά στην έδρα της. Ωστόσο μείναμε συγκεντρωμένοι, παρότι χάσαμε το 2ο σετ. Ήταν το πιο βασικό για εμάς να κερδίσουμε για να κάνουμε το πρώτο βήμα για τους «4» και τα καταφέραμε. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις εκτός έδρας και να έχεις αυτούς τους οπαδούς μαζί σου. Ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κοντά μας και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης

Έκαναν κατακόκκινο και το Βέλγιο! (vid)

Έκαναν κατακόκκινο και το Βέλγιο! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν δυναμικό «παρών» και στο Μενέν, στηρίζοντας την ανδρική ομάδα βόλεϊ και ζητώντας από τους παίκτες την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP!

«Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ και βγήκε MVP!

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ βοήθησε τον Θρύλο να κερδίσει με 3-1 σετ την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναδείχθηκε MVP της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague.

«Παίξαμε έξυπνα»

«Παίξαμε έξυπνα»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη με 3-1 σετ επί της Μενέν στο Βέλγιο.

Σίφουνας και στο Βέλγιο ο Θρύλος!

Σίφουνας και στο Βέλγιο ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πήρε σούπερ νίκη μέσα στο Βέλγιο επί της Μένεν με 3-1 σετ και θέλει άλλα δύο στον επαναληπτικό του Ρέντη προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους «4» του CEV Challenge Cup.